16.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Με νέο στήθος η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι από τις γυναίκες που φημίζονται για τις καμπύλες, ούτε για τα πλούσια προσόντα τους. Φαίνεται, όμως, πως ήρθε η ώρα να το αλλάξει αυτό. Να το αλλάξει και να μπει στο club των «τολμηρών» που μπήκαν στη διαδικασία να προσθέσουν το κάτι τις τους στο στήθος τους.

Στο πρώτο live του So You Think You Can Dance η Ελένη εμφανίστηκε με το νέο της στήθος, παρότι ελάχιστοι κατάλαβαν τη διαφορά.

Πώς τα κατάφερε; Χάρη στο έξυπνο ντύσιμό της. Φορώντας πολύ εφαρμοστό τοπ που δεν άφηνε ακάλυπτο ούτε ελάχιστο μέρος του μπούστου κατάφερε να περάσει σχεδόν απαρατήρητη.

Κι αυτό διότι το συγκεκριμένο ντύσιμο, αποτελεί εύκολο «κλέψιμο» του στήθους, αφού έτσι κι αλλιώς το κάνει πιο πληθωρικό.

«Θα μπορούσε να είναι κάποιου είδους ενίσχυση», θα πει κανείς. Έλα όμως που δεν είναι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Menshouse.gr, η Ελένη πράγματι επισκέφτηκε τον πλαστικό χειρουργό της για μια αλλαγή, που όταν η ίδια αποφασίσει να φορέσει λιγότερα ρούχα θα είναι κάτι περισσότερο από αισθητή. Η ίδια εξάλλου, είχε μέχρι πρότινος ένα πάρα πολύ μικρό στήθος που, όμως, ταίριαζε πολύ στον σωματότυπό της.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα