13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Με σεκιούριτι η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Συχνά η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης βρίσκεται στο στόχαστρο βανδάλων κάτι το οποίο ο δήμος Θεσσαλονίκης σκέφτεται να αντιμετωπίσει προσλαμβάνοντας σεκιούριτι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Μακεδονία ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Θανάσης Παππάς, δηλώνει ότι θα προκηρυχθεί μέσα στο προσεχές διάστημα διαγωνισμός, ύψους περίπου 30.000 ευρώ, για την ανάθεση του έργου που αφορά στη φύλαξη των κτιρίων, καθώς και του υπαίθριου χώρου της νέας παραλίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Μακεδονία σύμφωνα με τη σχετική εισήγηση της διεύθυνσης Κατασκευών και Συντήρησης Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης, η παρουσία φυλάκων κρίνεται επιβεβλημένη στο τμήμα του παραλιακού μετώπου από τον Λευκό Πύργο μέχρι και το ύψος του Μεγάρου Μουσικής.

Οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες, μετά την πληθώρα των περιστατικών με βανδαλισμούς που καταγράφηκαν στη νέα παραλία, θεωρούν απολύτως αναγκαία τη φύλαξη του χώρου σε καθημερινή βάση, τα Σαββατοκύριακα, αλλά και τις αργίες κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα από τις 10.00 το βράδυ μέχρι τις 6.00 το επόμενο πρωί. «Η παρουσία φυλάκων είναι απαραίτητη και πρέπει να είναι εμφανής με στόχο την αποτροπή βανδαλισμών και κλοπών», τονίζεται μεταξύ άλλων στην εισήγηση που συνέταξε η Διεύθυνση Κατασκευών και Συντήρησης Έργων.

Όπως πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, ανάλογη διαδικασία θα γίνει και για τη φύλαξη των κοιμητηρίων Αναστάσεως του Κυρίου.

πηγή:thestival.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα