Με 50.000 κόσμο έκλεισε η 82η ΔΕΘ!

Οι Θεσσαλονικείς “πλημμύρισαν” την έκθεση την Κυριακή (17/9)

Mε τον πιο εντυπωσιακό τρόπο έπεσε η αυλαία στην 82η ΔΕΘ.

Πάνω από 50.000 επισκέπτες βρέθηκαν την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στην τελευταία ημέρα της 82ης ΔΕΘ. Ο κόσμος «πλημμύρισε» από νωρίς τον χώρο γύρω από το stage και περίμενε τον μοναδικό Έλληνα σταρ.

Ο Σάκης Ρουβάς βγήκε στην σκηνή λίγο μετά τις 21:15 και για περίπου τρεις ώρες έδωσε τον καλύτερο του εαυτό πάνω στην σκηνή. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, με πυροτεχνήματα και τους χορευτές του τραγουδιστή να τον πλαισιώνουν.

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε με την χορωδία του Κινέζικου Σχολείου το «Μια Ζωή Μαζί». Οι φανατικές θαυμάστριες του Σάκη Ρουβά, κραύγαζαν σε κάθε κίνηση του Έλληνα σταρ. Ενώ, υπήρχαν και ατμοσφαιρικές στιγμές, που ο όλος ο κόσμος τραγουδούσε μαζί με τον τραγουδιστή το «Υπήρχες Πάντα» και άλλες μπαλάντες του αλλά και τραγούδια άλλων τραγουδιστών, όπως το «Έμεινα Εδώ» του Στέλιου Ρόκκου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε αφιλοκερδώς στην 82η ΔΕΘ, καθώς η συναυλία είχε σκοπό να μεταδώσει ένα σημαντικό φιλανθρωπικό μήνυμα.Ο τραγουδιστής ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», παρακίνησε τον κόσμο να βρεθεί στο περίπτερο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», προκειμένου να εγγραφούν και να γίνουν δότες μυελού των οστών.

πηγή: seleo.gr

Σχετικά άρθρα