14.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Μπέος σε δημοσιογράφο: Για πρωινό σε έχω! (video)

Για την υπόθεση του Ολυμπιακού Βόλου, κλήθηκε να μιλήσει δήμαρχος Βόλους Αχιλλέας Μπέος και η κατάσταση κάποια στιγμή ξέφυγε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Astra, του αποκάλυψε πως του θέτει ερωτήματα παλαιμάχων και φίλων της ομάδας.

Μόλις άκουσε αυτή τη φράση ο κ. Μπέος άστραψε και βρόντηξε. “Του δημοσιογράφου δεν του δίνουν ερωτήσεις” σημείωσε και η συνέχεια ήταν όσο επεισοδιακή μπορείτε να φανταστείτε με τον πρώην παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου σε “τρελά κέφια”.

“Μη βαράς το χέρι σε μένα. Από εσένα δεν δέχομαι ερώτημα. Ομολόγησες ότι τα ερωτήματα τα έδωσαν αυτοί” σημείωσε στη συνέχεια και συμπλήρωσε πως “σε εκπομπή καραγκιοζιλίκι δεν κάθομαι”. Παράλληλα δεν παρέλειψε να αφήσει τη σπόντα του λέγοντας “τέτοια εκπομπή να κάνεις με τον Κούγια”.

Στη συνέχεια ο κ. Μπέος θέλησε να αποχωρήσει, όταν ο δημοσιογράφος του ανέφερε πως “στα δύσκολα δεν κάθεται” να συζητήσει, για να λάβει την απάντηση: “Ποια δύσκολα, για πρωινό σε έχω”. Οι σκηνές απείρου κάλλους συνεχίστηκαν για αρκετά λεπτά ακόμη με τον Αχιλλέα Μπέο να χαρακτηρίζει το δημοσιογράφο “σκουλήκι” και “σκουπίδι της δημοσιογραφίας”.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα