11.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μπολτ με ασβέστιο και μέλι!

Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε στο ραδιόφωνο του BBC ο Γιουσέιν Μπολτ ο οποίος μίλησε για το ντόπινγκ, τα ναρκωτικά αλλά κα την προσωπική του ζωή.

«Συμπληρώματα; Όχι, παίρνω βιταμίνες μόνο. Έχουμε θεραπείες στην Τζαμάικα με ασβέστιο και μέλι. Αυτό είναι το μόνο που παίρνουμε, ποτέ δεν έχω δοκιμάσει ναρκωτικά. Από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά, την επόμενη ημέρα δύο ελεγκτές ήρθαν να με περάσουν από έλεγχο. Δεν είχα πρόβλημα να το κάνουν. Έχω παραδώσει τα whereabouts και γνωρίζουν συνέχεια πού βρίσκομαι. Ο κόσμος λέει: “Πιθανόν δεν έχεις περάσει από αρκετούς ελέγχους”. Αν χρειάζεται να περνώ από έλεγχο κάθε ημέρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό» είπε ο Τζαμαϊκανός σούπερσταρ που θεωρεί πιθανό την επόμενη σεζόν να πετύχει νέα ρεκόρ κόσμου στα 100μ και στα 200μ, αλλά απέκλεισε το ενδεχόμενο να δοκιμάσει κάποια στιγμή στο μέλλον είτα στα 400μ., είτε στο μήκος. «Πραγματικά ήθελα να δοκιμάσω, αλλά ο προπονητής μου ήταν αρνητικός. Θεωρεί ότι είμαι ψηλός και αυτό μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στο γόνατο».

Τέλος, για την προσωπική του ζωή δήλωσε: «βγαίνω ραντεβού, μου αρέσει μια συγκεκριμένη κυρία, αλλά θέλει χρόνο και όχι βιασύνη. Απλά θέλω να βεβαιωθώ ότι κάνω το σωστό. Δεν θέλω να δεσμευτώ και μετά να πάει κάτι στραβά. Σας ελπίσουμε ότι θα δημιουργήσω οικογένεια κι ότι θα τρέχω πίσω από τα παιδιά μου, θέλω να απολαμβάνουν τη ζωή, την φροντίδα, διδάσκοντας σε αυτά ό,τι έχω μάθει από τη ζωή»

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα