13.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Νεκρός σε τροχαίο αρχιφύλακας

Μία νέα τραγωδία χτύπησε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας μετά την απώλεια της 25χρονης αστυνομικού που έφυγε νικημένη από τον καρκίνο πριν μία εβδομάδα. Αυτή την φορά η τραγωδία γράφτηκε στην άσφαλτο, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που είχαν τα ξημερώματα δύο Αρχιφύλακες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Βόλου.

Το περιστατικό έγινε στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Βόλου-Μικροθηβών, όταν ξαφνικά το πλήρωμα είδαν μπροστά τους το κουφάρι ενός νεκρού σκύλου. Ο 37χρονος Αρχιφύλακας Γιώργος Καραπαναγιώτης που οδηγούσε το περιπολικό, έκανε αρχικά ελιγμό αριστερά για να αποφύγει το ζώο, αλλά κατά την επαναφορά, έχασε τον έλεγχο του περιπολικού το οποίο εξετράπη από την δεξιά πλευρά του δρόμου και προσέκρουσε με δύναμη πάνω σε μία ελιά.

Το αποτέλεσμα ήταν ο άτυχος οδηγός κυριολεκτικά να εκσφενδονιστεί μέσα από το παρμπρίζ και να καταλήξει 14 μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του, ενώ ο 38χρονος συνοδηγός του, Αρχιφύλακας Γιάννης Κασιούμης, τραυματίστηκε ελαφρά. Ο Αρχιφύλακας Γιώργος Καραπαναγιώτης ήταν παντρεμένος με αστυνομικό που υπηρετεί στην Μαγνησία και πατέρας δύο ανήλικων αγοριών 1,5 και 5 ετών αντίστοιχα. Ο 37χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην Υπηρεσία του και θεωρείτο ως ένας από τους πλέον ικανούς και μάχιμους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ. Η κηδεία του άτυχου αστυνομικού θα γίνει αύριο το μεσημέρι στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Κρύα Βρύση Καρδίτσας.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα