15.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ξανά μαζί Νικόλ Κίντμαν και Τομ Κρουζ;

Όταν χώρισαν το 2001, όλος ο κόσμος βούιζε για τα αίτια του χωρισμού τους, καθώς μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούνταν ως το πιο καυτό ζευγάρι της σόουμπιζ. Από τότε, και οι δύο έχουν μιλήσει για τους λόγους που τους οδήγησαν να πάρουν χωριστούς δρόμους, κάνοντας απολύτως σαφές ότι δεν θα επιθυμούσαν να είναι ξανά μαζί.

Μέχρι τώρα, δηλαδή. Κι αυτό, διότι φήμες που κάνουν το γύρο του Χόλιγουντ θέλουν τον Τομ Κρουζ να έχει προσεγγίσει την πρώην σύζυγό του, Νικόλ Κίντμαν για να επανένωση -τουλάχιστον στη μεγάλη οθόνη.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες που επικαλείται το περιοδικό New Life, αναφέρουν ότι ο Τομ πρότεινε στη Νικόλ να είναι η συμπρωταγωνίστριά του σε ταινία που είναι στα σκαριά και που, και μόνο το θέμα της εξάπτει τη φαντασία: χωρισμένο ζευγάρι ξανασμίγει για μια νέα έντονα ερωτική σχέση.

Μάλιστα, το περιοδικό αναφέρει ότι το σενάριο της ταινίας περιλαμβάνει και ερωτικές σκηνές μεταξύ του ζευγαριού που θα κάνουν τις αντίστοιχες στη διαβόητη ταινία «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» να μοιάζουν… παιδικές.

Οι πληροφορίες θέλουν οι σχέσεις του Κρουζ και της Κίντμαν να έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, πηγή κοντά στη διάσημη ηθοποιό ανέφερε ότι το σχέδιο αρχικά της προκάλεσε δυσφορία, αν και φέρεται να μην το έχει απορρίψει. Αν τελικά η ταινία υλοποιηθεί θα είναι η πρώτη φορά μέσα σε 20 χρόνια που ο Τομ και η Νικόλ θα βρεθούν μαζί, έστω και μόνο για τις ανάγκες ενός project.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα