“Ξηλώνουν” το Nammos!

Έπειτα από απόφαση του υπουργείου Οικονομικών

Στην ανάκληση της σύμβασης παραχώρησης παραλίας της Μυκόνου στο εστιατόριο Nammos προχώρησε η γενική γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, ανακλήθηκε το από 11/7/2017 συμφωνητικό μίσθωσης μεταξύ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δημόσιας Περιουσίας Αιγαίου και της εταιρείας NAMMOS RESTAURANT BY THE SEA «λόγω της μη τήρησης των όρων» του συμφωνητικού μίσθωσης «με την τοποθέτηση εξέδρας και κεκλιμένου διαδρόμου σχήματος ορθογωνίου αποτελούμενα από μεταλλική βάση και ξύλινο δάπεδο συνολικής έκτασης 236,40 τμ στις 31/8/2017 για την πραγματοποίηση κοινωνικής εκδήλωσης».

Όπως αναφέρεται στην απόφαση ανάκλησης, ο σκοπός του συμφωνητικού μίσθωσης «ήταν η εκμίσθωση για απλή χρήση του κοινόχρηστου αιγιαλού, παραλίας και συγκεκριμένα για την τοποθέτηση ομπρελοξαπλωστρών σε συνολική επιφάνεια 339,60 τμ».

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για μία από τις πιο κοσμικές παραλίες της χώρας και εκεί όπου κάθε καλοκαίρι γίνονται οι γνωστές πια συναυλίες του Αντώνη Ρέμου, ξοδεύονται αστρονομικά ποσά και φέτος την… κοσμούσαν ακόμα και καμήλες!

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. Καλά μιλάμε το κράτος είναι πιο βλάκας είσαι ψηφοφόρος ΣΥΡΙΖΑ. Τους χαλάσανε τα τρελά έσοδα από ΦΠΑ και αφού είδαν ότι στο Nammos κόβανε νόμιμα όλες τις αποδείξεις και δεν μπορούν να τους “γράψουν”, τώρα βρήκαν αφορμή να ανακαλέσουν την άδεια επειδή ΜΙΑ ημέρα που έγινε συναυλία, στήθηκε εξέδρα. Αυτοί σε λίγο θα ζητάνε οικοδομική άδεια πέργκολας όταν θα στήνονται φώτα για συναυλίες. Να θυμίσουμε ότι μόνο το ΦΠΑ της απόδειξης του Μπολτ που ήρθε για μια μέρα ήταν περίπου 22.000. Το ΦΠΑ, έτσι, όχι όλο το ποσό. Οι 22.000 € πόσα άτομα ΕΝΦΙΑ και πόσοι καστανοτυροπιτάδες είναι; Κι αυτό, μόνο από ένα άτομο, για μία μέρα. Σκεφτήτε πόσο τζίρο κάνουν κάθε μέρα, ότι το 25% περίπου πάει στο κράτος και επίσης πόσα άτομα απασχολεί. Αλλά βέβαια το ότι έστησαν εξέδρα για μια μέρα είναι ασυγχώρητο, πάλι καλά που δεν βύθισαν το νησί. Αναμένουμε τον στρατηγικό σύμβουλο να πει “στα τσακίδια Nammos”.

    υ.γ. Με Μυκόνους και σελεμπριτογκλαμουριάρηδες δεν έχω, ούτε θέλω να έχω καμμία σχέση. Αλλά δεν είμαι χαζός να μην αναγνωρίζω το πόσα έσοδα φέρνουν στο κράτος.

    1. Σε σχέση με τον ΕΝΦΙΑ που είπες ε θα αντιστοιχεί σε καμία 50αρια άτομα. Χοντρικά η πολυκατοικία μου και η απέναντι πολυκατοικία. Οκ παίζουν κάποια απίστευτα ποσά αλλά μην νομίζεις ότι στο Ναμμος στηρίζεται η οικονομία της χώρας..

Comments are closed.