13.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι επικές απορίες της Σπυροπούλου

Τρολ του εαυτού της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που παραδέχεται και διακωμωδεί το πως η ίδια δεν θα άντεχε λεπτό στο Survivor, χωρίς τους… βοηθούς της, αλλά και χωρίς φαΐ. Η ίδια εξάλλου, βλέποντας και μόνο τους άλλους celebrities να πεινούν λύγισε…και έφαγε διπλά!

«Καταρχάς οι παίκτες θα με είχαν διώξει όλοι από την πρώτη στιγμή. Βλέπω την Ειρήνη Παπαδοπούλου που τονίζει συνέχεια την εξής φράση, ότι θα βγουν ένστικτα περίεργα λόγω της πείνας και των καταστάσεων και πραγματικά το πιστεύω. Εν τω μεταξύ βλέποντας χθες το Survivor μου άνοιξε η όρεξη και έφαγα διπλό φαγητό. Δεν το ξαναβλέπω το Survivor, δεν καταλαβαίνεις νιώθω τόσο την πείνα τους. Είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου νομίζω πως πρέπει σίγουρα να της δώσουν το φαγητό τους οι υπόλοιποι, γιατί έχει αδυνατίσει πάρα πολύ» είπε κ Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μετά ήρθαν οι απορίες…

«Να ρωτήσω κάτι… επειδή εγώ το Survivor δεν το έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου, δεν ήξερα τι γίνεται, που γίνεται. Μπορείτε να μου πείτε λίγο, έτσι είναι πάντα; Δηλαδή δεν έχουν φαγητό; Α, το ξέρουν… Και πόσο καιρό θα μείνουν; Και οι ξανθιές 4 μήνες πώς θα κάνουν ρίζα; Μη γελάς γιατί θα δεις τη Λάουρα σε λίγο καιρό πως θα είναι».

Πηγή: zappit

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα