23.6 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι Anonymous Greece απειλούν ξανά την ιστοσελίδα των πλειστηριασμών

Νέες απειλές για κυβερνοεπιθέσεις εκτοξεύουν οι Anonymous Greec και αυτή τη φορά μάλιστα ζητούν και ενισχύσεις από τους Anonymous όλου του κόσμου, με στόχο τις σελίδες των πλειστηριασμών.

Η νέα ανάρτηση γραμμένη στα αγγλικά δημοσιεύθηκε σήμερα στην σελίδα των Anonymous Greece στο Facebook.

«Καλούμε τους Anonymous από όλον τον κόσμο να ακολουθήσουν αυτήν τη μαζική επίθεση στην ιστοσελίδα των ελληνικών πλειστηριασμών για να βοηθήσουμε τους Έλληνες πολίτες από την κυβέρνηση και το σύστημα.
Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε ενωμένοι. Η κυβέρνηση έρχεται και ανακοινώνει ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, χωρίς την έγκριση του λαού. Και θέλετε να πείτε ότι αυτό είναι δημοκρατία; Ο κάθε Έλληνας υποφέρει καθημερινά στην δουλειά του για ένα κομμάτι ψωμί ώστε να μπορέσει να θρέψει την οικογένειά του!

Και έτσι έρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για να πάρουν τα σπίτια τους, που με τόσο κόπο τα έχουν αποκτήσει! Είστε εγκληματίες! Ο λαός δεν σας φοβάται και εμείς είμαστε δίπλα του. Ο πόλεμος εναντίον σας δεν θα σταματήσει!»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι Anonymous Greece έχουν επιδοθεί σε μία «πολεμική ρητορική» εναντίον της κυβέρνησης.

Η ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών είχε γίνει στόχος τους και πριν από μία εβδομάδα. Τελευταίο «χτύπημα» ήταν η Τράπεζα της Ελλάδος, από όπου διέρρευσαν… μελέτες 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα