21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ουκρανή πολιτικός «ανάβει φωτιές»(pics)

«Ο κόσμος θαυμάζει τα γυμνά πορτρέτα του Βαν Γκογκ και άλλων ζωγράφων. Πρόκειται για κάτι ανάλογο» είπε η 30χρονη Olga Lyulchak για τις φωτογραφίες της που διέρρευσαν μέσω iCloud

Γυμνές φωτογραφίες της Ουκρανής πολιτικού, Olga Lyulchak, διέρρευσαν στο διαδίκτυο και τη δείχνουν όπως τη… γέννησε η μαμά της, με την ίδια να δηλώνει υπερήφανη για το κορμί της και να ταυτίζεται με τα μοντέλα γνωστών ζωγράφων.

Ειδικότερα, η 30χρονη Ουκρανή πολιτικός είναι ιδιαίτερα… χαρούμενη που οι προσωπικές της (ολόγυμνες) φωτογραφίες διέρρευσαν μέσω iCloud, μετά από επίθεση χάκερ.

Θύματα, μεταξύ άλλων, έπεσαν η Jennifer Lawrence και η Rihanna, με την πρώτη να παρακαλεί το κοινό να μην βλέπει -και φυσικά να μην αναπαράγει- τις εν λόγω φωτογραφίες.

Όμως, η Olga Lyulchak έχει -προφανώς- μεγάλη δόση αυτοπεποίθησης, καθώς δήλωσε: «Δεν ανησυχώ για τις γυμνές φωτογραφίες μου και καμία γυναίκα δεν πρέπει να ανησυχεί. Δεν είναι παρά έργα τέχνης. Ας μην το δαιμονοποιούμε. Ο κόσμος θαυμάζει τα γυμνά πορτρέτα του Βαν Γκογκ και άλλων ζωγράφων. Πρόκειται για κάτι ανάλογο».

Όπως φαίνεται, για την Olga Lyulchak, η οποία στήριξε το συνδυασμό του πρώην πρωταθλητή της πυγμαχίας βαρέων βαρών Wladimir Klitschko στις ουκρανικές εκλογές στις 26 Οκτωβρίου, οι φωτογραφίες της θα πρέπει να θεωρούνται… έργα τέχνης.

«Ο κόσμος τιμά τα έργα των μεγάλων δασκάλων όπως ο Βαν Γκογκ, ο Τιτσιάνο και άλλοι», είπε. «Δημιούργησαν μια γυμνή ομορφιά που πάντοτε θαύμαζα. Στην εποχή μας, μια γυναίκα που εμφανίζεται γυμνή θεωρείται χυδαία και αισθάνεται ντροπή. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Νομίζω ότι είναι καθαρή τέχνη».

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως η Olga Lyulchak είναι μια όμορφη, γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα…

a3

a4

a5

a6

a7

πηγή: protothema.gr

 

 

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα