18.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Ο Σαββίδης έβαλε λεφτά όταν άλλοι την…έκαναν”

Για την υπόθεση με το πρόστιμο στην ΣΕΚΑΠ ο κ. Καμμένος σχολίασε ότι ο κ. Σαββίδης είναι ένας επιχειρηματίας που στη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα αντί να περιμένει από το Μαϊάμι, έβαλε χρήματα στη χώρα ενώ «άλλοι την έκαναν», και βοηθά στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης. «Οι ευθύνες για το πρόστιμο στη ΣΕΚΑΠ θα πρέπει να καταλογιστούν στην προηγούμενη διοίκηση», σημείωσε.

«Ο κ. Μητσοτάκης είπε ψέματα για τις 2 σχετικές με την επένδυση επιστολές. Ήταν 6 οι υπογραφές και θα πρέπει να διερευνηθεί εάν πρόκειται για πλαστογραφία», παρατήρησε. Ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στην προοπτική πώλησης των ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου λέγοντας ότι αν υπάρχουν πρόστιμα θα τα πληρώσει η προηγούμενη διοίκηση. «Θα έκλεινε ο ΔΟΛ εάν υπήρχαν άλλες κυβερνήσεις», διερωτήθηκε. «Ο νόμος θα εφαρμοστεί» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στην υπόθεση του κ. Τσοχατζόπουλου , ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας είπε ότι οφείλει να μιλήσει. «Βεβαίως, δεν ήταν ο μόνος υπουργός από τη μεταπολίτευση. Ο κ.Τσοχατζόπουλος έφταιγε. Η ληστεία μετά τον κ. Τσοχατζόπουλο ήταν πολύ μεγαλύτερη» επισήμανε και περιέλαβε στην υπόθεση κατά σειρά τους κ.κ. Παπαντωνίου, Σημίτη και Παπανδρέου. «Αν ο κ. Τσοχατζόπουλος από τα 100 έβγαζε 10 άλλοι από τα 100 έβγαζαν 400» είπε χαρακτηριστικά.

Υπενθύμισε δε ότι σε εξέλιξη βρίσκονται στη δικαιοσύνη 18 υποθέσεις εξοπλιστικών με αποτέλεσμα μέχρι σήμερα «να έχουν μπει “βραχιολάκια” σε 4 εμπόρους όπλων ενώ οι ξένες εταιρείες οι οποίες έχουν προβεί σε δωροδοκίες δεν μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς εάν δεν καταβάλλουν πλήρως τις αποζημιώσεις στο οικείο επιτελείο».

Πηγή: iefimerida.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα