15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Σερ Αλεξ και σε… χάμπουργκερ!

Το Hotel Football, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το «Όλντ Τράφορντ» και αποτελεί επένδυση ύψους 20 εκατ. λιρών από τους Ράιαν Γκιγκς και Γκάρι Νέβιλ.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου τους στο Μάντσεστερ, το οποίο ανοίγει τις πύλες του τον προσεχή Μάρτιο, περιλαμβάνεται και το εστιατόριο Cafe Football, που έχει φυσικά ως θέμα το ποδόσφαιρο και αρκετά από τα πιάτα του έχουν ως θέμα προσωπικότητες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όχι μόνο.

Ξεχωρίζει το χάμπουργκερ «The Boss», («Το αφεντικό») που παραπέμπει φυσικά στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον και έχει την…φλογερή προσωπικότητα του πρώην τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μεταξύ άλλων περιέχει σκωτσέζικες πιπεριές!

Το μπέργκερ «The Wizard» («Ο Μάγος»), παραπέμπει φυσικά στον Γκιγκς, ενώ υπάρχουν επίσης επιλογές όπως «The Special One» («Ο εκλεκτός») με πορτογαλικό κοτόπουλο αφιερωμένο στον Ζοσέ Μουρίνιο και το «Catch of the Day», από την αθλητική εκπομπή «Match of the Day».

Το μενού περιλαμβάνει επίσης και πίτσες με ονόματα όπως «El Clasico», «Overhead Kick» («Ανάποδο ψαλίδι»), αλλά και «The Goal and Zola», ως λογοπαίγνιο από τον θρυλικό Ιταλό Τζανφράνκο Τζόλα και το τυρί Γκοργκοντζόλα.
Όσον αφορά τα ποτά, οι θαμώνες του εστιατορίου μπορούν να απολαύσουν μεταξύ άλλων το «Red Devil» ή το «The Equaliser» («Η ισοφάριση»)…

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα