15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πάσες κόκας σε top τραγουδιστές!

«Κορυφή του παγόβουνου» αποτελεί η υπόθεση που έφερε στο φως της δημοσιότητας η «Espresso» για τη «θεά» της πασαρέλας που έχει εθιστεί στην κοκαΐνη και η οποία βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες σε άθλια κατάσταση στο σπίτι της, στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, εδώ και αρκετό καιρό οι διωκτικές Αρχές της χώρας ερευνούν τις στενές σχέσεις που έχουν αναπτύξει αρκετοί εγχώριοι celebrities με συγκεκριμένα κυκλώματα, από τα οποία προμηθεύονται με ασφάλεια ναρκωτικά υψηλής ποιότητας.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για τραγουδιστές πρώτης γραμμής που έχουν φτάσει στο σημείο να βάζουν στο «κόλπο» ακόμα και σερβιτόρους σε νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζονται, προκειμένου να τους… σερβίρουν τη δόση της κόκας μέσα στο καμαρίνι, ώστε να μην εκτίθενται οι ίδιοι στα αδιάκριτα μάτια, κυρίως της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, η εξάρθρωση πέρυσι το καλοκαίρι του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στη Μύκονο, με την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ. να αποκαλύπτει «πράματα και θάματα», ανάγκασε πολλούς διάσημους που συμμετέχουν στις λεγόμενες «λευκές νύχτες» της κόκας να σταματήσουν την… πολυλογία στα τηλέφωνά τους.

ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ

Την ανάγκη γνωστών στο ευρύ κοινό προσώπων για διακριτικότητα και εχεμύθεια έρχονται σε αυτό το σημείο να καλύψουν τρεις συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων της νύχτας. Τα μέλη αυτών των ομάδων έχουν δημιουργήσει το δικό τους δίκτυο διακίνησης κοκαΐνης σε διάσημους και γνωστούς Αθηναίους, ακόμα και τραγουδιστές στις πίστες της Αθήνας.

Ο συγκεκριμένος «επαγγελματικός» κλάδος των τριών ομάδων της νύχτας έχει βρει τη λύση για να γίνεται με μυστικότητα η πώληση κοκαΐνης. Με δίκτυα που έχουν δημιουργήσει, φτάνει το ναρκωτικό απευθείας στα χέρια των διάσημων, χωρίς οι ίδιοι να χρειάζεται να έρθουν σε επαφή με τον προμηθευτή, ούτε καν να μιλήσουν μαζί του. Τη «βρόμικη» δουλειά φέρεται ότι έχουν αναλάβει ακόμα και σερβιτόροι στα διάφορα νυχτερινά κέντρα, οι οποίοι -με το αζημίωτο βέβαια- προτού πιάσουν βάρδια στα νυχτερινά κέντρα όπου εργάζονται, επισκέπτονται τον ντίλερ και αγοράζουν την ποσότητα που έχει παραγγείλει ο τραγουδιστής ή ο επώνυμος πελάτης που έχει κλείσει τραπέζι για να διασκεδάσει το βράδυ στο κατάστημα. Ετσι, ο σερβιτόρος, εκτός από τα ποτά, παραδίδει απευθείας την ποσότητα κοκαΐνης.

Ολο αυτό το αλισβερίσι έχει φτάσει στα «αυτιά» της ΕΛ.ΑΣ., η οποία σε μια πρώτη έρευνα συνάντησε δυσκολίες στην εύρεση αποδείξεων. Αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές και συλλήψεις εργαζομένων σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ανακαλύπτοντας στην κατοχή τους ποσότητες κοκαΐνης. Σε όλες τις περιπτώσεις οι άνθρωποι που έγιναν «βαποράκια» διάσημων πήραν την υπόθεση πάνω τους και δήλωσαν χρήστες, ώστε να δικαιολογήσουν την κατοχή των ναρκωτικών.

Από το παιχνίδι δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η Μύκονος, καθώς οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν αναλάβει τη «σκοτεινή διαδρομή», το καλοκαίρι εργάζονται σε καταστήματα του νησιού, προσφέροντας τις αντίστοιχες υπηρεσίες. Κατά συνέπεια, ο διάσημος που θέλει να ζήσει και στις διακοπές του τις «λευκές νύχτες» της κόκας ξέρει σε ποιο κέντρο του νησιού να πάει ώστε να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα του βρει αμέσως και εχέμυθα αυτό που χρειάζεται…

Πηγή: espresso

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα