22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πέρασε το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου από τα 15!

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τη «Νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου- Εθνικός Μηχανισμός Εκπόνησης, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Σχεδίων Δράσης για τα Δικαιώματα του Παιδιού», καθώς 148 βουλευτές, σε σύνολο 285 που ψήφισαν, είπαν «ναι» στην αλλαγή φύλου από τα 15.

«Όχι» σε όλα για την αλλαγή φύλου, «ναι» στην τροπολογία για την Τουρκική Ένωση Ξάνθης, ψήφισαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ψήφισε «όχι» στο άρθρο 3, «παρών» στα υπόλοιπα.

Η Έλενα Κουντουρά, ψήφισε «ναι» στην τροπολογία για τουρκική ένωση Ξάνθης, όχι στο άρθρο 3 για την αλλαγή φύλου. «Ναι» στην τροπολογία, «όχι» στο άρθρο 3, ψήφισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄Πειραιώς, Γεννιά Γεωργία. Η Νίνα Κασιμάτη (ΣΥΡΙΖΑ, Β Πειραιώς), ψήφισε «ναι» σε όλα, «όχι» στην τροπολογία. «Ναι» σε όλα, «όχι» στην τροπολογία, ψήφισε ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Χουσεϊν.

Ο Καμμένος Δημήτρης, ψήφισε «ναι» στην τροπολογία, «όχι» στα άρθρα 1-7.

«Ναι» στην αλλαγή φύλου από τα 15 ψήφισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος. «Όχι» σε όλα, «όχι» και στην τροπολογία για την τουρκική ένωση Ξάνθης από την Αλέκα Παπαρήγα.

Ο Βουλευτής της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης, ψήφισε «όχι» σε όλα, «ναι» στην τροπολογία. Η Εύη Χριστοφιλοπούλου, ψήφισε «ναι» σε όλα, παρών στο άρθρο 3.

«Όχι» σε όλα, «όχι» και στην τροπολογία ψηφίζουν οι βουλευτές του ΚΚΕ και της Χρυσή Αυγή.

Ο Νίκος Νικολόπουλος (ανεξάρτητος Αχαϊας), ψήφισε «όχι» σε όλα.

O Κατσίκης Κωνσταντίνος, διόρθωσε την ψήφο του σε «ναι» επί της αρχής, «όχι» στα άρθρα, «ναι» στην τροπολογία. «Δεν το κατάλαβα, όταν είπα όχι σε όλα εννοούσα σε όλα τα άρθρα. Γιατί προκαλεί αντίδραση όταν γίνεται ένα λάθος δεν το καταλαβαίνω;», δήλωσε.

Η ανεξάρτητη βουλευτής Μάρκου Αικατερίνη (Β Θεσσαλονίκης), ψήφισε «όχι» σε όλα. Ο Λαζαρίδης Γεώργιος (Β Θεσσαλονίκης), ψήφισε «ναι» στην τροπολογία για τουρκική ένωση, «όχι» στα άρθρα 1-7. O βουλευτής Γρηγοράκος Λεωνίδας, ψήφισε «ναι» σε όλα, «παρών» στο 3 για την αλλαγή φύλου. Ο Μπαργιώτας Κωνσταντίνος (Ποτάμι, Λαρίσης), ψήφισε «ναι» σε όλα, «παρών» στο άρθρου 3 για την αλλαγή φύλου.

Οι τρεις βουλευτές του Νομού Ροδόπης, ψήφισαν:

Μουσταφά Μουσταφά: «Ναι» σε όλα, «όχι» στην τροπολογία
Καρά Γιουσούφ Αϊχάν: «Όχι» στην τροπολογία
Αχμέτ Ιλχάν: «Όχι» στην τροπολογία, «παρών» στο 3

Η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά (ΑΝΕΛ Σερρών), ψήφισε «ναι» επί της αρχής, «ναι» στη τροπολογία, «όχι» στα άρθρα 1-7.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα