Παραλίγο πλιάτσικο στη Μάνδρα

Έγιναν συλλήψεις από την αστυνομία

Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το πρωί κατηγορούμενοι για πλιάτσικο σε πλημμυρισμένο εργοστάσιο στην Μάνδρα Αττικής.

Οι συλληφθέντες είναι Ρομά, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ την ώρα που φόρτωναν ένα ψυγείο σε φορτηγάκι, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Σημειώνεται ότι για τον φόβο τέτοιων επιδρομών σε σπίτια και καταστήματα τα οποία έπαθαν ζημιές από την θεομηνία και δεν μπορούν να ασφαλιστούν, η Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Αττικής έχει αυξήσει τις περιπολίες και τα μέτρα αστυνόμευσης στην περιοχή, ενώ η Ασφάλεια είναι επί ποδός όλες τις ώρες.

Μάλιστα, με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ, έγινε επανασχεδιασμός των μέτρων για το Πολυτεχνείο, προκειμένου να αποδεσμευθούν αστυνομικοί και να διατεθούν στην Δυτική Αττική, ενώ οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί απαλλάχθηκαν από την συμμετοχή στα μέτρα της πορείας, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Οι συλληφθέντες είναι Ρομά= Τους πήγαμε βόλτα μέχρι το αστυνομικό τμήμα και μετά τους αφήσαμε ελεύθερους. Με αφορμή το γεγονός αυτό έγινε συνέλευση όπου αποφασίστηκε να δοθεί κονδύλι για τα σχολεία των καταυλισμών τους και επιδόματα σε όσους Ρομά έχουν παιδιά για να αγοράσουν σχολικά βιβλία. Γιατί ο λόγος που κλέβουν είναι το έλλειμα παιδείας.

Comments are closed.