15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παρουσιάστρια εμφανίστηκε με σακάκι σε σχήμα πέους

Με την πρώτη ματιά, δεν βλέπει κανείς τίποτα το περίεργο. Αν όμως εστιάσει στο σχήμα που έχει το πράσινο σακάκι με το οποίο εμφανίστηκε μία παρουσιάστρια από την Αυστραλία σε δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού, τότε αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο σχεδιαστής του είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του και μάλιστα σεξουαλικού περιεχομένου.

«Πώς είναι δυνατόν μία τέτοια εικόνα να προκαλεί σάλο στο Ιντερνέτ;», διερωτάται η γερμανική εφημερίδα Bild, εξηγώντας το λόγο για τον οποίο εκατό χιλιάδες χρήστες έχουν κάνει ήδη κλικ στην επίμαχη φωτογραφία με την αυστραλή δημοσιογράφο και το πράσινο σακάκι της σε σχήμα πέους.

Η 39χρονη παρουσιάστρια ειδήσεων, Νατάσα Μπέλινγκ, του τηλεοπτικού δικτύου της Αυστραλίας Network Ten έκανε όπως κάθε φορά την δουλειά της, χωρίς να φανταστεί ότι το σακάκι που της έδωσε να φορέσει η ενδυματολόγος του καναλιού, θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Η γερμανική εφημερίδα Bild που είναι ιδιαίτερα παρατηρητική, εντόπισε το περίεργο κόψιμο του πράσινου σακακιού, το πάνω μέρος του οποίου έχει το σχήμα ανδρικών γεννητικών οργάνων.

Το περιοδικό unilad ήταν αυτό που πρώτο ανέβασε την επίμαχη φωτογραφία στην ηλεκτρονική του σελίδα και, μέχρι τώρα, 100 χιλιάδες χρήστες έκαναν κλικ στο σχετικό θέμα.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα