23 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πλήρωσε το αυτοκίνητο με κέρματα! (pics)

Με ένα πρωτοποριακό τρόπο έδειξε την αγανάκτησή του σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, ένας άνδρας στη Σιγκαπούρη, πληρώνοντας το ποσό των 19.000 δολαρίων σε κέρματα!

Ο κύριος Lester Ong είχε μια Aston Martin V8 Vantage, αλλά ήθελε να την πουλήσει ώστε να αγοράσει μια Bentley Continental GT. Πήγε λοιπόν το αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία ώστε να το αντικαταστήσει, αλλά οι υπεύθυνοι του είπαν ότι πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες πρώτα.

a1

Οι επισκευές κόστισαν 11.000 δολάρια, αλλά το αυτοκίνητο δεν πωλήθηκε, ούτε αυτός πήρε την Bentley. Αφού πέρασαν 18 μήνες, η υπομονή του εξαντλήθηκε. Έτσι, πήρε την Aston Martin, την πήγε σε άλλο έμπορο και αυτός την πούλησε αμέσως.

Ο κύριος Ong αγόρασε το μοντέλο που ήθελε, αλλά δεν είχε πληρώσει όμως το ποσό για τις εργασίες στην πρώτη αντιπροσωπεία. Το θέμα έφτασε στα δικαστήρια, με την απόφαση να βγαίνει εις βάρος του. Ο άνδρας υποχρεώθηκε να καταβάλλει τελικά 19.000 δολάρια (κόστος εργασιών αυτοκινήτου και δικηγορικά έξοδα).

a1

Αφού δεν είχε άλλη επιλογή, το έκανε, αλλά με το δικό του τρόπο. Πήγε στην τράπεζα, ζήτησε 19.000 δολάρια σε κέρματα και τα έβαλε σε ψαροκασέλες. Μετά πήγε στην αντιπροσωπεία και τα πέταξε στο πάτωμα, ζητώντας να τα μετρήσουν ένα προς ένα και να του δώσουν την απόδειξη. Ωραίος!!!

Πηγή: zougla.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα