Προκαλεί η Άγκυρα

“Το Αγαθονήσι είναι …τουρκικό”

Σε νέα, απίστευτη, πρόκληση προχώρησε ο Τούρκος Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Ομέρ Τσελίκ. Όχι απλά επιτέθηκε στον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο με αφορμή την επίσκεψή του στο Αγαθονήσι, αλλά χαρακτήρισε το νησί τουρκικό έδαφος.

Ο Τσελίκ σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η Μilliyet, είπε πως ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δεν είναι σοβαρός πολιτικός συμπληρώνοντας «δεν μπορούμε να πάρουμε σοβαρά τον Ελληνα υπουργό Αμυνας. Δεν φέρει το ειδικό βάρος που πρέπει να έχουν οι πολιτικοί».

Αφορμή για αυτή την επίθεση αποτέλεσε η επίσκεψη Καμμένου στο Αγαθονήσι το Πάσχα. «Το Αγαθονήσι ανήκει στην Τουρκία. Είναι τουρκική γη. Αυτό που έκανε ο Ελληνας υπουργός Αμυνας δεν είναι σοβαρή κίνηση» σχολίασε ο Τσελίκ στην τουρκική τηλεόραση. Στην ίδια συνέντευξη σχολίασε και την υπόθεση των 8 Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα λέγοντας ότι η χώρα μας «πρέπει να επιστρέψει αμέσως τους δολοφόνους».

Σχετικά άρθρα

2 Σχόλια

  1. ούτε τη δύναμη να προκαλέσει δεν έχει η Τουρκία, ούτε τη δύναμη να αντιδράσει δεν έχει η Ελλάδα
    ας αφήσουν κατά μέρος αυτά τα πανηγυράκια εντυπώσεων. ο κόσμος πεινάει και στις δύο χώρες, οι πρόσφυγες θαλασσοδέρνονται και πνίγονται και οι χαρτογιακάδες παίζουν παιχνίδια εντυπώσεων

    1. Μακαρι να ηταν ετσι φιλε ομως νομιζω οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα!!! Δυστυχως δεβ ειναι θεμα εντυπωσεων. Αλλα θεμα δημιουργιας κλιματος πολεμου απο την Αγκυρα. Μην πεφτεις στο τρυπακι. Οτι και καλα δεν τρεχει τιποτα!!! Τα πραγματα ειναι ΣΟΒΑΡΑ!!!

Comments are closed.