Ρήμαξαν κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Πιερία

Στα 20.700 ευρώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων

Οι δράστες ηλικίας 30 και 27 χρόνων παραβίαζαν τους σταθμούς βάσης των κεραιών και έκλεβαν τους ηλεκτρικούς συσσωρευτές – Στα 20.700 ευρώ η συνολική αξία των κλοπιμαίων

Μεγάλες ζημιές είχε προκαλέσει στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ένα «δίδυμο» Ελλήνων που χτυπούσαν τους σταθμούς βάσης τηλεπικοινωνιών σε διάφορες περιοχές της Πιερίας και λεηλατούσαν τις κεραίες. Από τον Ιούνιο ως το Νοέμβριο του 2017, διέπραξαν επτά κλοπές και δυο απόπειρες.

Οι δράστες ηλικίας 30 και 27 χρόνων παραβίαζαν τους σταθμούς βάσης των κεραιών και έκλεβαν τους ηλεκτρικούς συσσωρευτές κινητής τηλεφωνίας και τηλεπικοινωνιών. Η δράση τους εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Κατερίνης και η συνολική αξία των κλοπιμαίων από τις εισβολές τους υπολογίζεται στα 20.700 ευρώ, ωστόσο ερευνάται αν έχουν χτυπήσει και σε άλλες περιοχές.

Σε βάρος των δυο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και απόπειρες σε βαθμό κακουργήματος και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, ωστόσο παρέμειναν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου.

Σχετικά άρθρα

1 Σχόλιο

  1. Να τους αφήνετε ελεύθερους να ξανακλέβουν!
    Δηλαδή το πρώτο εικοσιτεράωρο είναι ένοχοι για τη φυλακή! Ύστερα όλα καλά!
    Να χαίρεστε τους νόμυς σας ανίδεοι!

Comments are closed.