12.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΚΑΪ

Αλλαγές φαίνεται να έρχονται στο ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της RealLife o Τούρκος καναλάρχης και παραγωγός Acul Ilicali ετοιμάζει να κάνει… συρρίκνωση στον τομέα της ενημέρωσης για χάρη της ψυχαγωγίας!

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει πως πρόκειται να αναλάβει τα ηνία και σε άλλες ζώνες του προγράμματος εκτός της βραδινής και σταδιακά θα μεταμορφώσει τον ΣΚΑΪ στα πρότυπα του τούρκικου σταθμού TV8.

Μετά την αλλαγή της ώρας μετάδοσης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, που στόχο είχε να διευρύνει την prime time για να … χωρέσει το Sruvivr, το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές. Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο γυναικείο ριάλιτι «My Style Rocks», παραγωγής Ilicali θα μεταδίδεται καθημερινά επί τρεις(!) ώρες καταλαμβάνοντας όλη τη μεσημεριανή ζώνη από τις 12 έως τις 3.

Πρακτικά η συγκεκριμένη αλλαγή σημαίνει την τοποθέτησή του reality στη θέση της εκπομπής «Αταίριαστοι» και του μεσημεριανού δελτίου, ενώ αν φτάσει ως τις 16:00 πρόκειται να εξορίσει και την εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου. Μία φορά την εβδομάδα το «My Style Rocks» θα μετακομίζει στην prime time για την αποχώρηση της εβδομάδας.

Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει ότι το Survivor Πανόραμα πρόκειται να παραμείνει στο 16:00-17:00 ακόμη και μετά το τέλος του reality. Εκεί ενδέχεται να παρουσιάζονται όλα τα παρελκόμενα από τα talent shows του σταθμού.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα