24.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρονάλντο: Μαζί με τη μαμά του και την έγκυο σύντροφό του

[contact-form][contact-field label=”Όνομα” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Ιστοσελίδα” type=”url” /][contact-field label=”Μήνυμα” type=”textarea” /][/contact-form]

Την εβδομάδα που πέρασε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε για ακόμα μια φορά το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο αφήνοντας πίσω του τους Μέσι και Νεϊμάρ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, που ήταν… δαιμονισμένος το 2017 και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας, το Champions League και τα Σούπερ Καπ Ισπανίας και Ευρώπης, αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής στον πλανήτη την φετινή χρονιά.

Κάπως έτσι, άφησε πίσω του τον μεγάλο αντίπαλό του και σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, όπως και τον Νεϊμάρ, ο οποίο το καλοκαίρι έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, μετακομίζοντας στην Παρί έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ!

Ομως, η φετινή βράβευση ήταν αρκετά διαφορετική για τον Ρονάλντο, αφού πολλά έχουν αλλάξει τη χρονιά που πέρασε. Ο σούπερ σταρ έχει αποκτήσει ακόμα δύο παιδιά με παρένθετη μητέρα, ενώ η σύντροφός του είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί του που θα είναι κοριτσάκι.

Ετσι, ο -σε λίγο καιρό πολύτεκνος – Ρονάλντο πήγε στην τελετή βράβευσης ως γνήσιος οικογενειάρχης, μαζί με τον μεγάλο γιο του, την έγκυο σύντροφό του και τη μητέρα του.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα