21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σαμαράς-Φουρέιρα: Έβαλε ντετέκτιβ και την έπιασε με τον εφοπλιστη!

Μία απίστευτη αποκάλυψη για τον επεισοδιακό, όπως αποδεικνύεται, χωρισμό του Γιώργου Σαμαρά με την Ελένη Φουρέιρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τη Real Life, ο χωρισμός του ζευγαριού, που ετοιμαζόταν μάλιστα να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο βελούδινος δεν ήταν, ενώ στην τελευταία τους τηλεφωνική επικοινωνία αντάλλαξαν βαριές κουβέντες. Ωστόσο, αυτό είναι… μικρό το κακό, αφού πίσω από το χωρισμό φαίνεται ότι κρύβεται ένα απίστευτο παρασκήνιο.

Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real, τα πρώτα “γκρίζα” σύννεφα στη σχέση τους έκαναν την εμφάνιση τους πριν ένα μήνα, όταν η τραγουδίστρια ήταν ψυχρή απέναντι στον αγαπημένο της. Ο ποδοσφαιριστής δεν καταλάβαινε πού οφειλόταν η αλλαγή στη διάθεση της, ενώ όταν φίλοι του τον ενημέρωσαν για την “παρέα” που έκανε με τον Σπυράγγελο Λυκούδη, ο Σαμ έβαλε μέχρι και ντετέκτιβ για να την παρακολουθήσει!!!

Και επιβεβαιώθηκε, πλέον, ότι εκείνη στις περισσότερες εξόδους της, είχε στο πλευρό της τον γοητευτικό εφοπλιστή. Ο Σαμαράς την πήρε τηλέφωνο σε έξαλλη κατάσταση και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής της είπε βαριές κουβέντες. Και κάπου εκεί, ήρθε το άδοξο τέλος της σχέσης τους.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα