18.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ ο Κέβιν Σπέισι

Σε κλινική αποτοξίνωσης από το σεξ εισήχθη ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, προκειμένου να καταπολεμήσει το πάθος του. Μετά το σκάνδαλο, που ξέσπασε στο Χόλυγουντ, για σεξουαλική επίθεση του διάσημου ηθοποιού σε 14χρονο, οι εξελίξεις, που ακολούθησαν, πήραν τη μορφή χιονοστιβάδας.

Ο Σπέισι, αφού απολύθηκε από την Netflix και το “House of Cards”, αποφάσισε να εισαχθεί στην κλινική Meadows, στην Αριζόνα. Πρόκειται για μια κλινική την οποία έχουν επιλέξει αρκετοί διάσημοι που έπρεπε να καταπολεμήσουν τα πάθη τους όπως ο Τάιγκερ Γουντς, η Ελ Μακφέρσον, η Κέιτ Μος και η Σελένα Γκόμεζ.

Ο γνωστός ηθοποιός θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των 36.000 δολαρίων μηνιαίως, για τη νοσηλεία του στην κλινική.

Ωστόσο, οι εκπρόσωποι του Σπέισι δεν έχουν επιβεβαιώσει την πληροφορία που μεταδίδει η Daily Mail και αρκούνται στο σχόλιο που έκαναν την περασμένη εβδομάδα ότι «ο πελάτης μας παίρνει το χρόνο του προκειμένου να αναζητήσει θεραπεία».

Η κλινική Meadows υποστηρίζει ότι διαθέτει το καλύτερο πρόγραμμα αντιμετώπισης του σεξουαλικού εθισμού. Στις εγκαστάσεις της οι ασθενείς όπως ο Σπέισι, μπορούν να κάνουν ιππασία, γιόγκα, τάι τσι, διαλογισμό και βελονισμό.

Το πρόγραμμα για τους ασθενείς της συγκεκριμένης κατηγορίας ονομάζεται Gentle Path.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα