18.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σοκ: Πολιτικοί κατηγορούνται για παιδεραστία και φόνους αγοριών!

Σεξουαλικά όργια και φόνους μικρών αγοριών από Βρετανούς επιφανείς πολιτικούς την δεκαετία του ΄80 ερευνά η Σκότλαντ Γιαρντ, με βάση καταγγελίες πολιτών που κάνουν λόγο για ένα πανίσχυρο κύκλωμα παιδεραστίας που φτάνει μέχρι την βρετανική βουλή των κοινοτήτων!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Telegraph», στην έρευνα της Σκότλαντ Γιαρντ που είναι σε εξέλιξη, αναφέρονται καταγγελίες που σοκάρουν με αποκορύφωμα αυτή ενός 40χρονου σήμερα Βρετανού, ο οποίος υποστηρίζει ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης καθώς επίσης έγινε αυτόπτης μάρτυρας φόνου ενός 12χρονου αγοριού από Βρετανό βουλευτή.

Το αγόρι στραγγαλίστηκε από Βρετανό βουλευτή μπροστά στα έκπληκτα μάτια και άλλων θυμάτων, στη διάρκεια ενός πάρτι οργίων σε πολυτελή βίλα του Λονδίνου, υποστηρίζει ο 40χρονος άνδρας σε συνέντευξή του στο BBC.

Προτού δολοφονηθεί το άτυχο αγόρι, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από μία ομάδα ανδρών.

Υπάρχει και μία άλλη καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, ένα άλλο αγόρι, δέκα ετών, βιάστηκε από μία ομάδα ανδρών και εν συνεχεία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας από τους βιαστές του.

Για τους φόνους αυτούς, εκτός από την Σκότλαντ Γιαρντ και η Μητροπολιτική Αστυνομία της Βρετανίας διεξάγει τα τελευταία δύο χρόνια έρευνα μετά τις καταγγελίες που αποκαλύπτουν την δράση ενός πανίσχυρου κυκλώματος παιδεραστίας που είχε απλώσει τα πλοκάμια του μέχρι την… Βουλή των Κοινοτήτων, την δεκαετία ΄70-‘ 80.

Η «υπόθεση Fairbank», όπως την έχει βαπτίσει η Σκότλαντ Γιαρντ, αφορά φακέλους με συνολικά 114 περιπτώσεις παιδεραστίας που είχαν διερευνηθεί τη δεκαετία του ’80. Στη συνέχεια η υπόθεση «εξαφανίστηκε», μέχρι να να έρθει ξανά στο φως το περασμένο καλοκαίρι, ώστε να ανοίξει νέα έρευνα.

Μιλώντας στο BBC, o 40χρονος άνδρας με το ψευδώνυμο «Νικ», αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχει κάνει. Ανέφερε πως ο ίδιος είχε πέσει θύμα βιασμού αρκετές φορές από βουλευτές και υπουργούς του Συντηρητικού Κόμματος αλλά και ότι ήταν μάρτυρας του φόνου ενός 12χρονου.

Επιπλέον, γνώριζε και για άλλους δύο σχετικούς θανάτους αγοριών που είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Η Σκότλαντ Γιαρντ προς το παρόν τηρεί σιγή ιχθύος λέγοντας πως οι καταγγελίες που έγιναν είναι νέες και πρέπει να εξεταστούν στο σύνολο της έρευνας.

Όπως υποστηρίζει ο «Νικ», τα αγόρια που βιάστηκαν – όπως και ο ίδιος- είχαν μεταφερθεί με αυτοκίνητο σε βίλα στο Πίμλικο.«Ήμουν εκεί και το είδα να συμβαίνει», δήλωσε στο BBC και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πώς γλίτωσα από τις δολοφονίες». Ισχυρίστηκε επίσης ότι, οι βιαστές- δολοφόνοι ήταν υψηλά στελέχη των Συντηρητικών (Τόρις), ανάμεσά τους και ένας υπουργός!

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα