17.7 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στάθης Ψάλτης: Είχε χωρίσει από τη σύζυγό του!

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις που θέλουν τον αγαπημένο ηθοποιό Στάθη Ψάλτη να έχει χωρίσει με την σύζυγό του, Χριστίνα, αρκετό καιρό πριν φύγει από την ζωή.

Ο κωμικός, ο οποίος έχασε την μάχη με τον καρκίνο και πέθανε στις 21 Απριλίου στο νοσοκομείο, γνώρισε την τελευταία του γυναίκα το 1995, όταν ήταν 22 χρόνων και 11 χρόνια αργότερα την παντρεύτηκε.

Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας. μίλησε, πριν μερικές μέρες, στην εφημερίδα Star Press Weekend και, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως ο ηθοποιός υπέφερε στο πλευρό της συζύγου του, πως εκείνη δεν άφηνε τους συγγενείς του να τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο και πως, γενικότερα, δεν είχαν καλές σχέσεις εδώ και αρκετό καιρό.

Όταν όμως η χήρα του ηθοποιού, Χριστίνα, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους της εκπομπής “Αποκαλυπτικά” αρνήθηκε χθες να απαντήσει στις κατηγορίες του Γιάννη Ρώτα, αλλά στη συνέχεια είπε ότι είναι όλα ασύστολα ψέματα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο αδερφός του κωμικού και επίσης ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή του Epsilon και αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό και δεν ήταν και η πρώτη φορά. Μάλιστα, η Χριστίνα δεν τους ενημέρωσε ποτέ ούτε για το 9ημερο μνημόσυνο αλλά ούτε και για το 40ημερο.

Στην εκπομπή σήμερα, μίλησε και η δικηγόρος της Χριστίνας, Μαίρη Γρηγοροπούλου, η οποία αποκάλυψε πως πρόκειται να προβεί σε μηνύσεις.

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή: tlife

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα