14.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη

Συγκινητική ήταν σήμερα το πρωί η μεγάλη προσέλευση του κόσμου, στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, στη Νέα Ιωνία.

Από τις εννέα το πρωί, συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες και απλός κόσμος βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα για να στηρίξουν την οικογένεια και να αποτίσουν φόρο τιμής στον τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο πριν σε τροχαίο δυστύχημα σε παράδρομο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.

Μόλις τελείωσε το μνημόσυνο, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα όταν αντίκρισε την ελληνική σημαία, τα παράσημα και το πηλήκιο του Παντελή Παντελίδη από το πολεμικό ναυτικό. Αμέσως μετά, εξήλθε υποβασταζόμενη και η μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου.

Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης, βρέθηκε από πολύ νωρίς στον Ιερό Ναό. Πριν μια βδομάδα, μιλώντας στην εκπομπή «Αυτοψία» για όλο αυτό το διάστημα που ο Παντελής έχει φύγει από την ζωή, δεν έκρυψε πως ο χρόνος αυτός του άφησε «σίγουρα πίκρα, σίγουρα ο πόνος δεν περνάει και κάθε μέρα είναι και χειρότερα. Θέλω να ευχαριστήσω πραγματικά τον κόσμο που μας στηρίζει και μας βοηθάει χωρίς κάποιο κέρδος. Όσο υπήρχε ο Παντελής,  μπορεί να πει κανείς ότι έρχονταν για εκείνον. Αλλά τώρα δεν υπάρχει ο Παντελής και ο κόσμος που έρχεται, έρχεται για να μας δείξει την αγάπη του προς εκείνον».

Από τους πρώτους βρέθηκε στην εκκλησία και ο μικρός του αδερφός Κωνσταντίνος. 

Όπως φάνηκε από την προσέλευση των θαυμαστών του, κανείς δεν έχει ξεχάσει τον δημοφιλή τραγουδιστή.Ήταν τέτοιος ο συνωστισμός στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας που μια γυναίκα γλίστρησε και έπεσε, ευτυχώς χωρίς να χτυπήσει. Μετά το μνημόσυνο η οικογένεια δέχθηκε τα συλλυπητήρια του κόσμου, στο υπόγειο της εκκλησίας, όπου προσφέρθηκε ο παραδοσιακός καφές.



Συγκινημένη η τραγουδίστρια Αμαρυλλίς περιμένει στην ουρά για να μπει μέσα στον ιερό ναό 

Ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα