21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνέλαβαν Ελληνοαυστραλό DJ με 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης

Ο γνωστός ομογενής Dj Chris C, κατά κόσμον Χρήστος Καυκάς, συνελήφθη από την αυστραλιανές αρχές για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών μαζί με ακόμη 7 άτομα.

Το κύκλωμα μετέφερε με σκάφος αναψυχής, τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών από την Κίνα προς την Αυστραλία, ενώ εντοπίστηκαν περίπου 1,2 τόνοι μεθαμφεταμίνης, που προορίζονταν για την εγχώρια αγορά.

Η σύλληψη του διάσημου Dj πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Γκέραλντον της δυτικής Αυστραλίας, όταν μετά από πληροφορίες των αρχών, έφτασε το πλοίο που ήταν φορτωμένο από άκρη σε άκρη με τα ναρκωτικά.

Μετά την έφοδο των αστυνομικών και τις έρευνες τόσο στο σκάφος όσο και σε νοικιασμένο βαν, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν οι τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών, ενώ οι συλληφθέντες δεν προέβαλαν κάποια αντίσταση.

Ο 44χρονος ομογενής ήταν γνωστός για τις σχέσεις του με γνωστούς αστέρες της showbiz και του Χόλιγουντόπως ο Ελτον Τζον και η Γούπι Γκόλντμπεργκ αλλά και τα σούπερ μόντελ Αλεσάνδρα Αμπρόσιο και Χάιντι Κλουμ.

Σύμφωνα με υπολογισμούς των αρχών, η αξία της κατασχεθείσας ποσότητας ανέρχεται περίπου στα 800 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σύντομα ενώπιον της δικαιοσύνης, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες, ικανές να τους κρατήσουν για αρκετά χρόνια στη φυλακή.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα