15.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνελήφθη ο γιος του Πρέκα για δεκάδες επιθέσεις σε γυναίκες

Γιος διάσημου ηθοποιού συνελήφθη για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου, ο 45χρονος άντρας είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο Χαλάνδρι, ενώ εναντίον του έχουν υποβληθεί πάνω από 50 επώνυμες καταγγελίες.

Ο άντρας συνελήφθη το Σάββατο και αφού την Τετάρτη είχε ξυλοκοπήσει μητέρα στην κεντρική πλατεία του δήμου. Το τελευταίο αυτό περιστατικό έφτασε τον κόμπο στο χτένι και έτσι έγινε η σύλληψη την Τετάρτη, ενώ στη συνέχεια και κατόπιν εισαγγελικής εντολής οδηγήθηκε σε ψυχιατρείο.

Ο 45χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να έχει νοσηλευτεί και στο παρελθόν σε ψυχιατρείο, είναι γνωστός για τις εκρήξεις του και τις επιθέσεις εναντίον γυναικών στο Χαλάνδρι.

Πατέρας του είναι διάσημος ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε σε ταινίες της δεκαετίας του ‘60 και του ‘70 και σύμφωνα με την Espresso, πρόκειται για τον Κώστα Πρέκα.

Ο διάσημος ηθοποιός ετοιμάζεται να παντρευτεί για πρώτη φορά στα 75 του χρόνια Και ενώ δηλώνει δημόσια ότι έχει βρει τη γυναίκα που έψαχνε σε όλη του τη ζωή, θυμόμαστε ότι γαμπρός μπορεί να μην έχει ντυθεί ως τώρα, όμως πατέρας έχει γίνει.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από δυο χρόνια στην εκπομπή «Join Us» και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ο Κώστας Πρέκας μίλησε μεταξύ άλλων και για τον γιο του, 34 ετών σήμερα, ο οποίος μεγάλωσε με τη μητέρα του.

«Ο μεγαλύτερος δεσμός μου ήταν 18 χρόνια και ο μικρότερος 8 χρόνια. Ήταν έρωτας!», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο Κώστας Πρέκας, υπογραμμίζοντας ότι υπήρξε «απόλυτα πιστός με κάθε σχέση μου. Η γυναίκα είναι το τρυφερότερο στοιχείο που υπάρχει στη φύση και δεν θα μπορούσα να το προδώσω».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον γνωστό ηθοποιό αν μετάνιωσε που δεν παντρεύτηκε ποτέ, για να πάρει την απάντηση: «Είναι το μείον μου αν θέλεις. Ενώ τα ‘χω καταφέρει όλα, δεν κατέκτησα την οικογένεια, γιατί είμαι απόλυτος σε κάποια πράγματα».

Προφανώς αυτό αλλάζει τώρα. Τότε όμως ο Κώστας Πρέκας είχε αποκαλύψει ότι έχει έναν γιο -32 ετών τότε- και τον βλέπει κατά καιρούς, αφού μεγάλωσε με τη μητέρα του και σέβεται την οποιαδήποτε απόφαση τους.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος / Espresso

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα