23 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Kιμ (pics)

Αν και η συγκεκριμένη εμφάνιση δεν θα έπρεπε να μας κάνει εντύπωση δεδομένου ότι στις δύο τελευταίες φωτογραφήσεις της δεν άφησε τίποτα στη φαντασία του κοινού, η Kim Kardashian κατάφερε για ακόμη μία φορά να απασχολήσει τον Τύπο επειδή επέλεξε ένα φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

KARDASIAN1

Ίσως για κάποια άλλη κυρία η συγκεκριμένη εμφάνιση να θεωρούνταν σούπερ σέξι για την τηλεπερσόνα όμως είναι μια συνηθισμένη εμφάνιση που σχολιάζεται όμως σε τέτοιο βαθμό σαν να μην έχει ξαναγίνει παρόμοια στο παρελθόν.

Οι θαυμαστές έμειναν άναυδοι για ακόμη μία φορά στη θέα της 34χρονης μητέρας, που ο φακός την «τσάκωσε» την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του συζύγου της Kanye West για να παρευρεθεί σε εκδήλωση στο Rockefeller Center.

Η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι «Keeping Up With The Kardashians», που συνηθίσει να κάνει τολμηρές εμφανίσεις ακόμα και αν πρόκειται για μία απλή βόλτα, δεν δυσαρέστησε τους θαυμαστές της ούτε αυτή τη φορά.

KARDASIAN2

Αψήφησε τις χαμηλές θερμοκρασίες της Νέας Υόρκης και εμφανίστηκε με ένα μαύρο μάξι φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ. Στους ώμους της έριξε ένα σατέν σακάκι ενώ συμπλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι μακριά διαμαντένια σκουλαρίκια.

KARDASIAN3

πηγή: protothema.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα