Το Facebook κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του! (vid)

Aλλάζει το σχεδιασμό του News Feed, των σχολίων, των link previews και των εικόνων προφίλ

Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, το Facebook, ανανεώνεται και αλλάζει το σχεδιασμό του News Feed, των σχολίων, των link previews και των εικόνων προφίλ τόσο στην desktop έκδοση του όσο και στην mobile.

Η πρώτη αλλαγή που κάνει το Facebook στην εμφάνισή του, αφορά το News Feed στο οποίο πλέον βλέπουμε το κείμενο να έχει πλέον τον κυρίαρχο ρόλο και να “φεύγει” τελείως η μπλε μπάρα που υπήρχε στο επάνω μέρος. Επίσης τα εικονίδια στο προφίλ είναι πλέον όπως είναι και στην εφαρμογή του Facebook Messenger ενώ τα reaction buttons καθώς και τα κουμπιά Comment και Share κάτω από τα posts έχουν μεγαλώσει για να μπορούν οι χρήστες να τα πατάνε πιο εύκολα.

Εκτός όμως από το News Feed αλλαγές στο σχεδιασμό βλέπουμε και στα link previews τα οποία πλέον έχουν γίνει πιο εύκολα στην ανάγνωση τους ενώ και τα σχόλια αλλάζουν και πλέον μπορεί να ξεχωρίζει κάποιος τα αρχικά σχόλια από τις απαντήσεις.

Φυσικά οι αλλαγές που κάνει το Facebook δεν αφορούν μόνο το σχεδιασμό του αφού προσθέτει και μερικές λειτουργίες στην κάμερα, επιτρέποντας πλέον την άμεση δημιουργία GIF εικόνων, κάτι που θυμίζει λιγάκι το Boomerang στο Instagram ενώ πλέον υπάρχει η δυνατότητα όταν τρέχει ο χρήστης ένα Live video να μπορεί να δημιουργεί φωτογραφίες και να βάζει κείμενο και στη συνέχεια να τα μοιράζεται στα Facebook Stories ή στο News Feed.

Τέλος οι αλλαγές όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια με το Facebook θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες σε ολόκληρο τον κόμσο μέσα στις επόμενες μέρες.

Σχετικά άρθρα