15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Το Facebook «κατέβασε» φωτογραφίες νεογέννητου επειδή δεν είχε… μύτη!

Ο Timothy Eli Thompson γεννήθηκε πρόωρα στις 4 Μαρτίου, χωρίς μύτη, αφού πάσχει από μία σπάνια πάθηση, με πιθανότητα εμφάνισης 1 προς 197.000.000.

Ωστόσο, η μητέρα του, θέλοντας να μοιραστεί την ευτυχία της για το νέο μέλος της οικογένειας, πόσταρε στο Facebook κάποιες φωτογραφίες του γιου της.

Η ευτυχία της φαίνεται πως δεν κράτησε για πολύ αφού, όπως λέει, η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης κατέβασε τη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της από ένα γκρουπ που έκανε γνωστή στο κοινό την πάθησή του.

Η φωτογραφία του αναδημοσιεύτηκε 30.000 φορές σε διάστημα έξι ωρών, ωστόσο, κατέβηκε ύστερα από κάποιες καταγγελίες.

Η μητέρα του, Βrandi, σχολίασε για το γεγονός: «Πόσταρα ένα status στο οποίο έλεγα πως κανένας δεν θα με εμποδίσει να δημοσιεύω φωτογραφίες του παιδιού μου».

Και συμπλήρωσε: «Αφού μπορώ να βλέπω όλη την ημέρα δυσάρεστα πράγματα στο Facebook, τότε μπορώ να ποστάρω φωτογραφίες του γιου μου».

Ακόμη τόνισε: «Ήταν παντού, έσπασε το Internet».

Ο Εli υποβλήθηκε σε τραχειοτομή πέντε ημέρες αφότου ήρθε στον κόσμο. Οι γιατροί ελπίζουν πως θα καταφέρουν να ανοίξουν ρινικές διόδους στο κρανίο του, που θα του επιτρέψουν να αναπνέει κανονικά μεγαλώνοντας.

Ένας φίλος της οικογένειας δημιούργησε την σελίδα GoFundMe, ώστε όσοι θέλουν και μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την οικογένεια, για να καταφέρει να ανταπεξέλθει στην θεραπεία του.

Αν και αρχικά το Facebook θεώρησε αμφιλεγόμενες τις φωτογραφίες του νεογέννητου, τελικά, και σύμφωνα πάντα με τη μητέρα του, επανέφερε τις αναρτήσεις της.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα