Τραγωδία με παλαίμαχο του Ατρόμητου!

Πολύ θλιβερό περιστατικό στο Περιστέρι

Ένα ακόμη πολύ θλιβερό περιστατικό με θύμα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Ατρόμητου, Τάσο Ιωσηφίδη, που κάηκε μέσα στο διαμέρισμα του συγκλονίζει την πόλη του Περιστερίου για τις συνθήκες μέσα στις οποίες διεξήχθη.

Η τραγωδία γράφτηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί στην οδό Αισώπου στο Περιστέρι στις εργατικές κατοικίες. Ολόκληρη η πολυκατοικία σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές ενός ηλικιωμένου που καλούσε σε βοήθεια. Ο άτυχος άνδρας είχε βγει στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου και καλούσε τον γιο του που μένει στον πρώτο όροφο. Η φωτιά είχε επεκταθεί στο διαμέρισμα και ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να βγει.

Οι σπαρακτικές εκκλήσεις του άτυχου Αναστάσιου Ιωσηφίδη, παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ατρομήτου συγκλόνισαν τους πάντες. Αμέσως ο γιος του αλλά και ένας γείτονας που μένουν στον πρώτο όροφο έσπευσαν στον τρίτο για να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο.Δυστυχώς δεν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν μπόρεσαν να μπουν.

Οι περίοικοι κάλεσαν την πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με ισχυρή δύναμη αποτελούμενη από 18 άνδρες με έξι οχήματα.Δυστυχώς φαίνεται ότι ήταν αργά. Οι πυκνοί καπνοί και οι φλόγες είχαν επεκταθεί σε ολόκληρο το διαμέρισμα. Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν έδινε σημεία ζωής.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα και να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, ήταν όμως αργά για τον άτυχο άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός.

O άτυχος ηλικιωμένος φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου για πρώτη φορά την περίοδο 1959-60. Αγωνίστηκε συνολικά τέσσερα χρόνια και πραγματοποίησε συνολικά 24 συμμετοχές σύμφωνα με το βιβλίο «Φτερούγισμα στη Δόξα».

Σχετικά άρθρα