13.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τραγωδία τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τρεις άνθρωποι, εκ των οποίων οι δύο 22 και 28 ετών, έχασαν τη ζωή τους και μία 18χρονη τραυματίστηκε σοβαρά. Τα τέσσερα άτομα επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.

Το πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μ. Ανδρόνικου. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα του το thestival.gr, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στους αστυνομικούς της Τροχαίας ότι οι δύο μοτοσικλέτες κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ότι το τροχαίο προκλήθηκε όταν ένα αυτοκίνητο ανέκοψε την πορεία των δύο μηχανών.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι αναβάτες της πρώτης μηχανής, που ήταν πατέρας και γιος, σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ ο οδηγός της δεύτερης μηχανής και η συνεπιβάτιδά του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου σοβαρά τραυματισμένοι. Ο οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του λίγο μετά τη διακομιδή του και η κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο πυροσβεστικά οχήματα, περιπολικά της Τροχαίας και αρκετοί αστυνομικοί που απέκλεισαν το σημείο του δυστυχήματος.

Στο αυτοκίνητο που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τουριστών από την Τσεχία, το οποίο μόλις είχε φτάσει στη Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνόταν προς τη Χαλκιδική.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα