Τραμπ: “Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τρομερή…”

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αναφέρθηκε στις τακτικές του ΔΝΤ

Δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση της συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στην Ουάσιγκτον, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε στην πολιτική του για τον διεθνή οργανισμό, αλλά και στην Ελλάδα, όπως μεταδίδει το mignatiou.com.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στην συντηρητική ιστοσελίδα Newsmax και στο δημοσιογράφο Τζον Γκίζι, ότι σύντομα θα αποκαλύψει την πολιτική του αναφορικά με τον οργανισμό, που αποφασίζει για τις οικονομικές τύχες του πλανήτη.

Παρά το γεγονός ότι δεν έδωσε λεπτομέρειες, ο κ. Τράμπ σημείωσε – ότι θα ανακοινώσει την πολιτική του για το ΔΝΤ νωρίτερα παρά αργότερα – και πιθανότατα θα συνεχίσει να υποστηρίζει τη διατήρηση του τρέχοντος επιπέδου χρηματοδότησης των ΗΠΑ προς το ΔΝΤ αντί να ζητήσει από το Κογκρέσο να την ακυρώσει.

“Θα έχουμε κάτι για το ΔΝΤ σε λίγες μέρες”, δήλωσε ο κ. Τραμπ σε ερώτηση της ιστοσελίδας Newsmax, αφήνοντας έντονα να εννοηθεί ότι γνώριζε τα ερωτήματα σχετικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει ο μεγαλύτερος μέτοχος του ΔΝΤ υπό την προεδρία του.

Σχετικά άρθρα