Τριπλάσια η φετινή έξοδος!

Οι Θεσσαλονικείς… χάρηκαν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας!

Τριπλασιάστηκε φέτος, σε σχέση με πέρυσι, η έξοδος των Θεσσαλονικέων το τριήμερο της Αποκριάς. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ και σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τα διόδια των Μαλγάρων και την «Εγνατία Οδό», πέρασαν περίπου 15.000 οχήματα. Αριθμός τριπλάσιος σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2017, που δεν πέρασαν περισσότερα από 4.500 οχήματα.

Όσον αφορά στη Χαλκιδική, για την Κασσάνδρα αναχώρησαν συνολικά 4.000 αυτοκίνητα, ενώ για τη Σιθωνία 2.000, όταν την αντίστοιχη περσινή περίοδο τα αντίστοιχα αυτοκίνητα ήταν 1.500 για το πρώτο πόδι και 1.500 για τη Σιθωνία.

Για τις Σέρρες η κίνηση φέτος ήταν τετραπλάσια, σύμδωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, καθώς έφυγαν από την Θεσσαλονίκη συνολικά 4.000 αυτοκίνητα, όταν το 2017 έφυγαν μόλις 1.000 οχήματα.

Αυτό που ικανοποιεί τη Διεύθυνση Τροχαίας είναι ότι δεν σημειώθηκε κανένα τροχαίο δυστύχημα. «Τα μέτρα που εφάρμοσε η Τροχαία απέδωσαν και δεν σημειώθηκε απολύτως κανένα τροχαίο δυστύχημα», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής τροχαίας Θεσσαλονίκης, Γιώργος Σουρβίνος.

«Σημειώθηκαν μόνο ελάχιστα ατυχήματα με υλικές ζημιές. Όλες τις ημέρες άνθρωποι της Τροχαίας ήταν σε επιφυλακή και τηρούσαν τον ΚΟΚ. Οι Έλληνες οδηγοί, οδήγησαν με σύνεση και αυτός ήταν ο λόγος που δεν είχαμε τροχαία δυστυχήματα», πρόσθεσε ο κ. Σουρβίνος

Σχετικά άρθρα