18.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φαντασμαγορικά εγκαίνια του Enigma Mall στη Χαλκιδική

Τις πύλες του για το κοινό άνοιξε την Τρίτη 25 Απριλίου το νέο εμπορικό κέντρο Enigma Mall του Mouzenidis Group στον δρόμο Μουδανιών -Σιθωνίας, με τα επίσημα εγκαίνια να έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στις 19.00.

Σύμφωνα με πληροφορίες του halkidikinews.gr ο όμιλος Μουζενίδη έχει ετοιμάσει τα πιο λαμπερά και φαντασμαγορικά εγκαίνια για να καταπλήξει τους εκατοντάδες επίσημους προσκεκλημένους του από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εξάλλου, το Enigma Mall είναι μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις στη Χαλκιδική για τη φετινή χρονιά, απασχολώντας 200 εργαζόμενους από την ευρύτερη περιοχή και προσφέροντας αγορές μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε ένα πολυτελές περιβάλλον, ψυχαγωγία αλλά και καινοτομίες, που θα αποκαλυφθούν την βραδιά των εγκαινίων!

Συνεργασία με τον οίκο δημοπρασιών και Τέχνης Myrό Antiques House

Στο μεταξύ, ο οίκος δημοπρασιών και Τέχνης Myrό Antiques House ανακοίνωσε σήμερα την συνεργασία του με το Enigma Mall Shopping Center του ομίλου Μουζενίδη. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, o γνωστός οίκος δημοπρασιών και διαχειριστής των δραστηριοτήτων τέχνης του Myrό Group of Culture παρουσιάζει μνημειακά γλυπτά από ονομαστούς διεθνώς καλλιτέχνες και εγκαθιδρυμένους Έλληνες γλύπτες, αλλά και πρωτοτυπεί, προβάλλοντας θεματικές εκθέσεις των γλυπτών – μελών της Greek Marble Initiative στα καταστήματα και τους επιμέρους εσωτερικούς χώρους του κέντρου.

“Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μας εμπιστεύτηκε ο όμιλος Μουζενίδη για την υλοποίηση του πρώτου εμπορικού κέντρου που συνδυάζει Τέχνη με υψηλή Αισθητική και την ευκαιρία για ψυχαγωγία και αγορές. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξουμε από κοινού ένα πρωτότυπο concept, στο πλαίσιο του οποίου θα παρουσιάζουμε πολλαπλές εκθέσεις γλυπτικής από διεθνούς φήμης δημιουργούς σε όλη την έκταση του, αξιοποιώντας όχι μόνο τους κοινόχρηστους χώρους αλλά και χώρους συνεργαζόμενων καταστημάτων” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιδρυτής & Πρόεδρος του Myrό Antiques House κ. Σταύρος Μυρωνίδης.

Ένα από τα μεγαλύτερα γλυπτά που θα εκτίθενται στο Enigma Mall (οι Χορευτές-Dancers) είναι δημιουργία του Γεωργιανού γλύπτη John Gogaberishvili

Επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό

Στο Enigma Mall Shopping Center συγκεντρώνονται πολλές διαφορετικές επιλογές για αγορές, διασκέδαση και φαγητό. Επώνυμες αλυσίδες με διεθνή και εγχώρια εμπορικά σήματα, 16 καταστήματα αποκλειστικά με γούνες, ένα μοντέρνο παντοπωλείο με επιλεγμένα ελληνικά προϊόντα, το γκουρμέ εστιατόριο “Κρητικός” και ο ειδικά σχεδιασμένος χώρος για παιδιά Grekoleto, θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για έξυπνες και άνετες αγορές.

Ο σύγχρονος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με άπλετο φυσικό φως, η ξύλινη επένδυση και οι χώροι πρασίνου και ξεκούρασης, η προσεγμένη αισθητική, οι υψηλών προδιαγραφών εξωτερικοί χώροι που θα περιλαμβάνουν σκεπαστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, η εξυπηρέτηση και ο σεβασμός στον επισκέπτη αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του. Ειδικά για τους πελάτες του Ομίλου Μουζενίδη έχει προβλεφθεί δωρεάν μεταφορά από τα ξενοδοχεία με ιδιόκτητο λεωφορείο.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα