15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χτύπησαν νεαρή μητέρα με σκεπάρνι

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία προκειμένου να εντοπίσει τον δράστη που έστειλε στο νοσοκομείο μία 27χρονη, μητέρα ενός παιδιού 2,5 ετών, από την Πέτρα Πρέβεζας.

Η γυναίκα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της από συγγενικό της πρόσωπο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στον αυχένα, που προήλθαν πιθανότατα από σκεπάρνι.

Η 27χρονη αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Άρτας και στη συνέχεια στο Χατζηκώστα στα Γιάννενα όπου εισήχθη στην εντατική μονάδα, διασωληνωμένη και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση.

Στα πλαίσια των ερευνών για τον εντοπισμό του δράστη η αστυνομία αναζητά τον σύζυγό της ως βασικό ύποπτο. Πρόκειται για ένα από τα επτά μέλη της σπείρας του Λούρου, που πρόσφατα είχαν συλληφθεί από την αστυνομία κατηγορούμενοι για κλοπές, ληστεία, εμπρησμό, παράνομη οπλοφορία κ.λπ.

Οι τρεις είχαν προφυλακιστεί. Οι άλλοι τέσσερις είχαν αφεθεί ελεύθεροι, οι τρεις από τους οποίους με περιοριστικούς όρους.

Η περιοχή χθες το βράδυ χτενίστηκε στην κυριολεξία από αστυνομικούς χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα