18.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αξυρισίες στα αγόρια της Mercedes! (video)

Οι Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ συμμετείχαν σε μια ευφάνταστη ταινία μικρού μήκους για τις ανάγκες του ρόλου, πρόσθεσαν μούσια, θέλοντας να καταδείξουν το πέρασμα του χρόνου.

Ο χρόνος είναι κάτι σχετικό. Οι μηχανικοί της Mercedes προσπαθούν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα να συναρμολογήσουν το μονοθέσιο, οι μηχανικοί της IWC προσπαθούν μέσα σε 30 μέρες να συναρμολογήσουν ένα ρολόι.

Το σχετικό δελτίου Τύπου της εταιρείας υψηλής ωρολογοποΐας, επίσημου τεχνολογικού συνεργάτη των πρωταθλητών αναφέρει: «Με μεγάλη μας χαρά συγχαίρουμε την ομάδα MERCEDES AMG PETRONAS Formula OneTM για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτή ήρθε 3 αγώνες πριν το τέλος της σεζόν και δείχνει πως αξίες όπως η ακρίβεια στη δεξιοτεχνία, η μηχανική απόδοση και η αναζήτηση για την τελειότητα ανταμείβουν μια μεγάλη ομάδα. Θέλουμε όχι μόνο να συγχαρούμε την ομάδα ως σύνολο, αλλά και τους οδηγούς Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον που αγωνίζονται σε μια συναρπαστική και συγκλονιστική σεζόν στη F1. Για να δώσει μια αίσθηση της συνεργασίας της με την MERCEDES AMG PETRONAS και τους πρεσβευτές Ρόσμπεργκ και Χάμιλτον, η IWC Schaffhausen δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους με τους οδηγούς σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία αυτή δείχνει, μέσα από μια χιουμοριστική οπτική γωνία, πως ο χρόνος είναι σχετικός και πως είναι μία έννοια διαφορετική για τους ωρολογοποιούς της IWC και τους μηχανικούς της MERCEDES AMG PETRONAS».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=Tn2HRshxdBM

πηγή: protothema.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα