13.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Για τρίτη μέρα άφαντος ο Αρτέμης Σώρρας

Επί ποδός βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία για τον αντοπισμό και τη σύλληψη του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος παραμένει άφαντος για τρίτη ημέρα σήμερα, μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη οκτώ ετών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις», εμφανίστηκε χθες, ανεβάζοντας ένα βίντεο 21 λεπτών και 22 δευτερολέπτων στo κανάλι του στο Υoutube, όπου απευθύνει προς τους οπαδούς του ένα παραλληρηματικού τύπου «διάγγελμα». Μιλά για τη διαμάχη με τον κουμπάρο του, αφήνει αιχμές για το δικαστικό σώμα και απειλεί πως θα επανέλθει με λεπτομέρειες για την υπόθεση, θέλοντας να αποδείξει την αθωότητά του.

Καθισμένος σε ένα δωμάτιο με χαμηλό φωτισμό, φορώντας μαύρα και καθισμένος σε ένα μαύρο καναπέ, μιλά με το γνωστό του ύφος, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία βρίσκεται στο κατόπι του. Εις βάρος τόσο του Αρτέμη Σώρρα όσο και της συζύγου του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ αναζητούνται τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του Σώρρα, στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα.

Μάλιστα, αν και αποκλείεται να έχει φύγει από την χώρα αεροπορικώς, εν τούτοις, ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι το να έχει διαφύγει ακτοπλοϊκώς προς την Ιταλία και από εκεί αεροπορικώς προς την Λατινική Αμερική!

Σημειώνεται πως αμέσως μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και ξεκίνησε από την αστυνομία η επιχείρηση εντοπισμού του Αρτέμη Σώρρα και της συζύγου του. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί επικοινώνησαν και με διάφορα πρόσωπα που τον γνωρίζουν, προσπαθώντας να συλλέξουν πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται ο Σώρρας και η σύζυγός του.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα