14.4 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δείτε τι ξεπουλάει η Τζούλια για μόλις 10 ευρώ

Μπορεί να την έχουμε χάσει πλέον από την καθημερινότητά μας, όμως η Τζούλια Αλεξανδράτου, φροντίζει να μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στη ζωή της μέσω των social media. Μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες τα τελευταία τρία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και ζει στην Ελβετία, μαζί με το σύζυγό της, Christian Karpozilos.

Η Ελληνίδα καλλονή, μετά από σειρά φωτογραφίσεων που πραγματοποίησε για τις ανάγκες editorial μόδας γνωστού διεθνούς περιοδικού, φαίνεται πως επέλεξε κάτι διαφορετικό επιχειρηματικά. Συγκεκριμένα, εκμεταλλεύτηκε την εφαρμογή Depop για Android και iOS και ξεκίνησε το δικό της μικρό «online μαγαζί».Η Τζούλια Αλεξανδράτου ξεκίνησε να πουλά ρούχα από την προσωπική της συλλογή σε πολύ φθηνές τιμές, που πραγματικά αποτελούν ευκαιρίες.

Πολλά από τα κομμάτια που «έχει βγάλει στο σφυρί», είναι αφόρετα, όπως αναφέρουν στην περιγραφή τους. Με αφορμή μάλιστα τη συγκεκριμένη της κίνηση, η Ιουλία Καρπόζηλου, όπως πλέον ονομάζεται, έφτιαξε και λογαριασμό στο Instagram για να προωθήσει τα ρούχα της.

Στην προσωπική της διαδικτυακή γκαρνταρόμπα, μπορείτε να βρείτε από γόβες με μόλις 15 ευρώ, μέχρι επώνυμες ζακέτες με 20 ευρώ!Δείτε φωτογραφίες από το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην εν λόγω εφαρμογή με το προφίλ @paris10.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα