21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Επτά συλλήψεις για ναρκωτικά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Συνολικά επτά άτομα συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, για κατοχή ναρκωτικών.

Φέτος, είναι το έτος κατά των ναρκωτικών και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έχει εντατικοποιήσει τις δράσεις της με τη διενέργεια συστηματικών και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων και επιχειρήσεων με πεζές και εποχούμενες περιπολίες σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης, για τη σύλληψη ατόμων, που εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στα κυκλώματα διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών.

Όσον αφορά στις παραπάνω συλλήψεις, χαρακτηριστικές είναι οι εξής περιπτώσεις:

32χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, χθες το πρωί, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους 39,4 γραμμαρίων και μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων. Επίσης, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε ένα ποδήλατο, το οποίο είχε αφαιρέσει νωρίτερα,
• από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθη χθες το βράδυ, ένας 31χρονος αλλοδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κάνναβης συνολικού βάρους 37,3 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα