22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Θεσσαλονίκη: ”Όργιο” συλλήψεων!

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τη διάρκεια των οποίων:

• Συνελήφθησαν (5) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για παραβάσεις του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών».
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο ημεδαπών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με συναδέλφους τους του αντίστοιχου τμήματος του Κρατικού Αερολιμένα, όταν εντοπίστηκαν με ναρκωτικά στο χώρο του Αερολιμένα. Πρόκειται για 44χρονο άντρα και 42χρονη γυναίκα, οι οποίοι, σε έλεγχο που τους έγινε μετά την άφιξή τους από χώρα της Ευρώπης, διαπιστώθηκε ότι κατείχαν, επιμελώς κρυμμένα, συνολικά (36,3) γραμμάρια κάνναβης. Σε έρευνες που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον (7,8) γραμμάρια της ίδιας ουσίας.

• Συνελήφθησαν (6) άτομα, για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 35χρονου ημεδαπού, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για το αδίκημα της απάτης. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, ο ανωτέρω πούλησε δυο απομιμητικά κινητά τηλέφωνα σε 32χρονη ημεδαπή, έναντι του χρηματικού ποσού των (500) ευρώ.

Ακόμη, συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες (23-06-2015), από δικυκλιστές αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 26χρονος ημεδαπός και 30χρονη αλλοδαπή, διότι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν διαμέρισμα στην περιοχή του Κορδελιού. Στην κατοχή του πρώτου, βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο.

Τέλος, την 23-06-2015, πρωινές ώρες, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας “Ζ” στο κέντρο της πόλης, εντόπισαν και συνέλαβαν 37χρονη ομογενή, διότι πουλούσε σε διερχόμενους (42) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα.

πηγή:thestival.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα