18.6 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Καταδίωξη στην Θεσσαλονίκη

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πέτυχαν τη σύλληψη ενός 55χρονου διακινητή, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Διευκόλυνσης εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από την Ελλάδα προς τρίτες χώρες» και της «Απείθειας», αποτρέποντας την παράνομη διακίνηση (5) συνολικά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, ξημερώματα χθες , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Βεροίας, διενεργήθηκε έλεγχος σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 55χρονος, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του επέβαιναν (5) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο προαναφερθείς, παρέλαβε τους μετανάστες, με απώτερο σκοπό να τους μεταφέρει σε σημείο των ελληνικών συνόρων, ώστε να διευκολύνει την παράνομη έξοδό τους από την χώρα μας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι πριν τη σύλληψή του, ο λαθροδιακινητής, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, δε συμμορφώθηκε σε σχετικό σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα, χωρίς να καταφέρει να διαφύγει, καθώς λίγο αργότερα, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

πηγή: thestival.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα