22.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κυκλοφορούσε ελεύθερος με πέντε καταδίκες!

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά πέντε (!) καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 54χρονου Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε στον Τύρναβο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας τον έστειλε «γραμμή» στην φυλακή.

Ο 54χρονος είχε καταδικαστεί από δικαστήρια του Πειραιά και συγκεκριμένα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο και το Μονομελές Αγορανομικό Πλημμελειοδικείου για φοροδιαφυγή, παράβαση του νόμου περί επιταγών, παράβαση της εργατικής νομοθεσίας και παράβαση αγορανομικών διατάξεων! Για όλα αυτά, του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης έξι ετών και τριών μηνών και συνολική χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

*** Δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς και του Α’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα, εκκρεμούσαν και σε βάρος ενός 30χρονου Αλβανού ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου στα Κτίσματα Ιωαννίνων, έχοντας περάσει παράνομα στο ελληνικό έδαφος. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 67χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών.

*** Στην Πρέβεζα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν έναν 43χρονο Έλληνα, όταν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για έκδοση ακάλυπτων επιταγών, με ποινή φυλάκισης 22 μηνών και χρηματική ποινή 3.300 ευρώ.

*** Στη Μύκονο, οι αστυνομικοί συνέλαβαν μια 62χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σύρου για παράβαση περί χρήσης πνευματικών δικαιωμάτων με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα