19.8 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λυκουρέζος για ΣΕΚΑΠ και Λάσκαρη

Για τις υποθέσεις Λάσκαρη αλλά και την ΣΕΚΑΠ μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο γνωστός νομικός, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Αναλυτικά όσα είπε o γνωστός δικηγόρος

Αρχικά τόνισε: «Δεν κρίθηκαν ύποπτοι αλλά κρίθηκαν ως κατηγορούμενοι για να απολογηθούν και απολογήθηκαν με την ανακρίτρια και τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα τους επέβαλλε περιοριστικούς όρους, εγγύηση 200.000 ευρώ στον καθένα και εμφάνιση μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα».

Για την υπόθεση: «Ο πελάτης διεκδικεί ένα μεγάλο ποσό που έχουν ενσωματώσει παράνομα στην περιουσία τους το ζεύγος Λάσκαρη. Αναμένεται απόφαση από το πολιτικό δικαστήριο και εκκρεμεί και η απόφαση από την Ελβετία. Δεν υπάρχει διεθνές ένταλμα. Υπάρχει εθνικό ένταλμα προς το παρόν. Είναι σε εξέλιξη αυτό το θέμα».

Για την ΚΑΕ Άρης: «Αντιλαμβάνομαι την αγωνία και το ενδιαφέρον των οπαδών του Άρη αλλά η αγορά του Άρη από τον Λάσκαρη είναι ένα πολύ μικρό κομμάτι στην ιστορία αυτή. Το τι θα συμβεί με τη σχέση του Άρη με το Λάσκαρη είναι κάτι διαφορετικό. Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει απόφαση για την κατάσχεση της ΚΑΕ Άρης. Η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που εκδόθηκε πέρυσι αφορά την κατάσχεση των 60.000.000 της περιουσίας του ζεύγους. Το θέμα αφορά την εξέλιξη των περιουσιακών στοιχείων δηλαδή την υλοποίηση της απόφασης αυτής γιατί εκκρεμεί και η αγωγή που έχει καταθέσει ο πελάτης μου εναντίον του ζεύγους Λάσκαρη».

Για το ποινικό και το δικαστικό σκέλος: «Το ποινικό σκέλος εκκρεμεί ακόμη και έχει δρόμο ακόμη. Το αστικό σκέλος υπάρχει η αγωγή που εκκρεμεί και θα δοθεί μια απόφαση».

Για το εάν γνώριζε το Λάσκαρη πιο πριν: «Δεν είχα καμία επαγγελματική σχέση απλά μια γνωριμία».

Για τη ΣΕΚΑΠ: «Πήραμε προσωρινή αναστολή και στις 17 Ιανουαρίου θα εξεταστεί και η έκθεση αναστολής. Εφόσον γίνει δεκτή αναστέλλεται η εκτέλεση της αποφάσεως».

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα