14.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαξίμου για Μαρινάκη: «Απελπισμένος ναρκέμπορος»

Σκληραίνει η κόντρα της κυβέρνησης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με το Μέγαρο Μαξίμου να εξαπολύει δριμεία επίθεση κατά του επιχειρηματία, χαρακτηρίζοντάς τον «απελπισμένο ναρκέμπορο», με αφορμή το σημερινό (28/4) πρωτοσέλιδο των Παραπολιτικών που αφορά σε συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών, Ευκλειδη Τσακαλώτου.

Όπως επισημαίνουν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, κυβερνητικές πηγές «τελικά, πρέπει να είναι βαθιά απελπισμένος ο ναρκέμπορος χρηματοδότης των Παραπολιτικών για να κάνει πρωτοσέλιδο αυτήν την ανοησία περί δήθεν μίζας σε σύμβουλο υπουργού, αποσιωπώντας ακόμα και το γεγονός ότι το ίδιο το γραφείο του υπουργού έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με επίσημη σχετική ανακοίνωση».

«Με την υπόθεση που βγάζει στις εφημερίδες του ο απελπισμένος διωκόμενος και κουμπάρος του κ. Μητσοτάκη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι…», συνεχίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: «Η συνέχεια της υπόθεσης στον φυσικό χώρο των κ. Μαρινάκη και Κουρτάκη, τις αίθουσες των δικαστηρίων».

Να σημειωθεί πως το Μέγαρο Μαξίμου κλιμακώνει τις επιθέσεις του προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς για πρώτη φορά τον αποκαλεί «ναρκέμπορο», ενώ μέχρι πρότινος τον χαρακτήριζε μόνο «υπόδικο».

πηγή: reader.gr

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα