15.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μητέρα Τσίπρα: Στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο ο Αλέξης

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει τα βλέμματα όχι μόνο των Ελλήνων αλλα ολόκληρου του πλανήτη. Την ίδια ώρα, η γυναίκα που τον έφερε στον κόσμο, ζει την αγωνία κάθε μητέρας. «Τρεις μέρες τώρα δε μπόρεσα να κοιμηθώ. Το μυαλό μου ήταν διαρκώς στον Αλέξη και στεναχωριέμαι που πιέζεται τόσο πολύ. Εχει πέσει όλο το βάρος της χώρας μας στις πλάτες του»,εξομολογήθηκε η μητέρα του πρωθυπουργού, Αρίστη, στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».

Οπως λέει η ίδια, σπάνια καταφέρνει να τον δει. «Από το αεροπλάνο πάει κατευθείαν στη Βουλή. Εδώ δεν προλαβαίνει να δει τα παιδάκια του, εμένα θα δει;», λέει και μιλώντας για την καθημερινότητα του πρωθυπουργού προσθέτει: «Ο Αλέξης τον τελευταίο καιρό δεν τρώει, δεν κοιμάται, αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Εχει χρέος στον κόσμο που τον εμπιστεύτηκε».

Ακόμη, η η μητέρα του Αλέξη Τσίπρα τονίζει ότι ο πρωθυπουργός έχει κατορθώσει να τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα και να γίνει αγαπητός στους νέους.

«Αυτό θέλει. Να τον φωνάζουν απλά Αλέξη και να είναι κοντά στον κόσμο», λέει και συμπληρώνει πως όταν μιλάνε του λέει να κάνει το καλύτερο για τη χώρα και να προσέχει τον εαυτό του, ενώ εκείνος της απαντά να μην ανησυχεί και πως όλα θα πάνε καλά.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα