12.9 C
Thessaloniki
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μωρό παίζει μπάλα με κομμένο κεφάλι! (pic)

Με την παρότρυνση του τζιχαντιστή πατέρα του. Απόλυτη εξοικείωση των παιδιών με το θάνατο.
Τέλος δεν έχουν οι σοκαριστικές εικόνες που ταξιδεύουν από τη Συρία και αποτυπώνουν τη φρίκη των εγκλημάτων από τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Αυτή τη φορά, όμως, η βία φτάνει σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο με φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο και απαθανατίζουν μικρά παιδιά να είναι απόλυτα εξοικειωμένα με το θάνατο και τα αποτρόπαια εγκλήματα των εξτρεμιστών.

Σε μία από αυτές ένα αθώο μωρό με τη βοήθεια του πατέρα του φαίνεται να κλωτσάει κομμένο κεφάλι Σύρου στρατιώτη που κρατείτο όμηρος των τζιχαντιστών.

Όπως αναφέρει η Daily Mail που δημοσιεύει τη φρικιαστική εικόνα, ο πατέρας είναι υποστηρικτής του ΙΚ, ενώ διακρίνεται να χαμογελάει με ικανοποίηση με το παιδί του που παίζει μπάλα με το κεφάλι του νεκρού.

a1

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μάλιστα, το κεφάλι είναι σε προχωρημένη αποσύνθεση, ενώ φέρει τραύματα από μαχαίρι, αλλά αυτό δε φαίνεται να αποτρέπει τον πατέρα από το «παιχνίδι» του.
Την ίδια ώρα, μία ακόμα φωτογραφία δείχνει ότι τα παιδιά στις περιοχές της Συρίας, οι οποίες βρίσκονται υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών, μοιάζουν να συνυπάρχουν αρμονικά με την ιδέα του θανάτου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της οργάνωσης «Η Ράκκα σφαγιάζεται σιωπηλά», μία ομάδα παιδιών βρίσκεται δίπλα και πίσω από ένα αποκεφαλισμένο πτώμα, που εικάζεται ότι είναι Σύρου στρατιώτη.

Μάλιστα, τα παιδιά που υπολογίζεται πως είναι στην ηλικία των δέκα ετών, δείχνουν να αδιαφορούν για το αποκρουστικό θέαμα της σορού, η οποία λέγεται πως ανήκει σε συγγενή επικεφαλής της οργάνωσης Ισλαμικό Μέτωπο που επιδιώκει να δομήσει το δικό της ισλαμικό κράτος στη Συρία.

πηγή: protothema.gr

 

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα