21.9 C
Thessaloniki
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Νταντά βασάνιζε παιδάκι κλείνοντάς του την μύτη

To σοκαριστικό βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό δείχνει μια νταντά να χαστουκίζει ένα μωρό, να του κλείνει την μύτη για να μην μπορεί να αναπνεύσει και να το πετάει στο πάτωμα.

Ενώ ταΐζει το μικρό αγοράκι φαίνεται να τον χτυπάει στο πρόσωπο όταν εκείνο αρνείται να πιει από το μπιμπερό. Στην συνέχεια, τον πιάνει από το ένα χέρι και τον πετάει στο πάτωμα.

Η 31χρονη Αναστάζια Ζελιάμποβα είχε προσληφθεί από την 26χρονη Ελένα Λεβεντέβα για να προσέχει και να φροντίζει τον 8 μηνών γιο της.

Η 26χρονη μητέρα άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά όταν ο γιος της άρχισε να κλαίει κάθε μέρα και έβαλε κάμερες ασφαλείας στο σπίτι της.

Μόλις 2 εβδομάδες μετά την πρόσληψη της αποκαλύφθηκε ότι η 31χρονη νταντά βασάνιζε το μικρό αγοράκι. Η 31χρονη Αναστάζια Ζελιάμποβα που χτύπαγε και βασάνιζε το μικρό αγοράκι.

«Η έρευνα για την υπόθεση της νταντάς που χτύπαγε το μικρό αγοράκι τελείωσε. Η νταντά χτύπαγε επανειλημμένα τον μικρό στο σώμα και το πρόσωπο. Επίσης, τον σήκωνε και τον πέταγε στο έδαφος», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πρόσφατα

Σχετικά άρθρα